Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Napoleon Bárta (VV) slavil na bojišti

Autor: op, apk - 
5. prosince 2010
08:10

Jeho velkým idolem je Napoleon, a tak není divu, že ministr dopravy Vít Bárta (VV, 37) přijel včera slavit narozeniny do Slavkova u Brna. Nejprve s manželkou Kateřinou Klasnovou (VV, 33) a šéfem strany Radkem Johnem (55) zhlédli rekonstrukci slavné bitvy tří císařů u Tvarožné na Brněnsku.

Na zahřátí všichni tři srkali svařené víno. John neskrýval dobrou náladu. „Dostal jsem od císaře Napoleona nabídku stát se ministrem policie ve Francii.

Zámecká oslava

"Evropská unie možná teď žárlí, jak jsem úspěšný!“ usmíval se ministr vnitra Radek John. Po bitvě trojlístek politiků zamířil přímo do Slavkova. „Jedeme se ubytovat!“ zavelel ministr dopravy ve VIP stanu u bojiště a zamířil se ženou a Johnem do hotelu Stará pošta.

Na samotnou večerní oslavu 37. narozenin si rezervoval a zaplatil zhruba na pět hodin slavkovský zámek. Kdo neměl pozvánku, neměl šanci na oslavu proniknout.

komentator ( 6. prosince 2010 08:57 )

Jako havní volební manažer Věci Veřejných Bárta utrpěl debakl v říjnových volbách do Senátu a do městských. O čem to svědčí? Že je v politice moc slabý!...... Bárta dopravě moc nerozumí. O něčem rozhodne. Pak rozhodnutí zruší. Blábolí něco o využití činských firem při stavbě dálnic. Pak vše jde do ztracena. Bárta hodně kecá a málo dělá.

carmela85 ( 6. prosince 2010 08:31 )

jonathan ( 5. prosince 2010 18:20 )

Množství smajlů nenahradí myšlenku . . . . . . . .

beda741 ( 5. prosince 2010 13:15 )

Jenže, ono číst zahraniční deníky vám sice dá v něčem větší rozhled, rozhodně však ne v domácí politice. Navíc, že by na tom v zahraničí byli o tolik líp se rozhodně říct nedá, spíš se spousta věcí kolikrát nepropírá v médiích. Ale chápu, že pokud čtete denně blesk, tak je znáte hlavně z různých objímaček, zkuste někdy číst jiný domácí deník.

mujboze ( 5. prosince 2010 12:52 )

1. čtu výlučně jen Blesk, Spiegel a SZ denně 2. občas Revý, Washington Post a ilmessaggero 3. neustále sleduji tohlec: www.finanztreff.de/ ...( což mě taky fantasiticky žíví, anžto nepotřebuji politický úspěchy či neúspěchy našeho Uralu) 4) a tak mám sran.du právě z bodů 1-5 ( jak se nám tenhletcten komickej párek v bulváru prezentuje ) S úctou Váš

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa