Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poslanec Klán (KSČM): Jak to mám rád? Zezadu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Oldřich Tichý - 
28. června 2010
06:00

Internetové seznamky jsou takových výlevů plné: „Jsem kluk jako buk. Velikost mužství nad 17 cm. Pohlaví mám částečně vyholené. Oblíbené polohy zezadu, na koníčka a vlastně skoro všechno…“ Předchozí řádky jsou ovšem přece jen něčím zvláštní – napsal je o sobě Jan Klán (27), čerstvý poslanec za KSČM.

Člověk by skoro nevěřil, co všechno se na dvou seznamkách o novém poslanci z Kutnohorska dozví. Od toho, že nosí trenýrky, přes to, že hledá vážný vztah, až po to, že je závislý na sexu. Míry, váhu, záliby… „Prostě normální klučina,“ píše o sobě.

Za největšího myslitele považuje Karla Marxe, což vzhledem k jeho stranickému dresu překvapí asi tak stejně jako to, co dělá ráno. „Opláchnu se studenou vodou,“ svěřil se na internetu.

CHCETE HO?
Poslanec Jan Klán hledá partnerku. Líbí se vám? Napište mu na online@blesk.cz. Vaše vzkazy mu rádi doručíme.

Informace ještě z dob studií?

Otevřenost, s níž o sobě prozrazuje mimořádně intimní detaily, ale není projevem nového trendu v politice KSČM. Klán se nejprve snažil Blesk přesvědčit, že při zveřejňování informací o sobě nešel nad rámec běžných údajů: „Jsou tam kontakty, jméno, pohlaví…“

Pohlavím se ale obvykle myslí, zda je autor muž, nebo žena, nikoliv rozměry! „To tam mám ještě z dob studií,“ přiznal poté Klán.

Informace o sobě teď prý upraví, aby odpovídaly jeho nové pozici. Snad tentokrát správně pochopí, že slovem »pozice« se v těchto souvislostech myslí jeho nová role poslance.

zvukar ( 1. července 2010 10:52 )

Vám,Vy šulini,nejvíc vadí těch jeho 17cm.Konečně zase slušný "kanec" ve sněmovně.Škoda,že je na levé straně barikády.Synek je to mladý a možná taky převlékne kabát,jako mnoho dnešních pravičáků po 89 roce.

dwarfik ( 30. června 2010 12:54 )

Tvrdí o sobě, že jsou nejčtenější...tak reklama pro KSČM. Díky... Petr

torro ( 29. června 2010 10:19 )

co chcete v tech komunistickych palicich najit noveho komunismus-fasismus na jedne urovni vrazdit krast a poroucet a sami H.O.V.N.O delat KRAST KRAST A ZASE KRAST A VRAZDIT tridniho nepritele NA KANDELABR s nima tak jak to delali ONI VYVOLENI

gevi ( 28. června 2010 20:57 )

Ano po soukromém životě opravdu nikomu nic není. Tak proč s tím tenhle exhibicionista leze ven. Vždyť stačilo napsat: Pohlaví: mám. A je to.

defakto ( 28. června 2010 20:04 )

spojte se !!! Zezadu i nakoníčka jak je Vám libo !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa