Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek se líbal s blondýnkou z ODS!

Autor: fab, Tomáš Belica - 
27. března 2010
05:00

Vlastní strana Mirka Topolánka (53) v tomhle týdnu dvakrát vydusila! Sundala ho z voleb a naznačila, že by se měl pakovat i z kanceláře předsedy ODS. Mirek potřeboval první pomoc.

Ujal se toho stranický blonďatý anděl a z ulice to vypadalo, že přikročil rovnou k umělému dýchání. Vše se odehrávalo v šeru luxusní pražské restaurace, s poslední legií věrných z ODS a bez partnerky! Topolánkova partnerka Lucie Talmanová pochopitelně chyběla...

Velikonoce jsou až za týden, ale Topolánek už si koleduje! Hned po zasedání grémia, které se ho v úterý snažilo přimět k odchodu z čela strany i kandidátky, vyrazil se svou spolupracovnicí, blonďatou Gabrielou Kloudovou (24), na drink. Bar je přitom jen pár metrů od bytu V Kolkovně, který sdílí se svou partnerkou Lucií Talmanovou (42). Ta ovšem po barech chodit nemůže, musí hlídat jejich synka…

Ještě troufalejší byl ale Topolánek po čtvrteční výkonné radě. S jinou blondýnou a fotografy Blesku v patách, »zaparkoval« hned v baru pod svým bytem! Tam si šéf ODS dal večeři a se svými nejbližšími spolupracovníky popíjel pivo a víno až do zavírací doby. A opět bez Talmanové.

Zato neznámá blondýnka se k Topolánkovi očividně měla. Hloubkový polibek i intimní hlazení po těle svědčilo o tom, že někteří spolupracovníci jsou Mirkovi opravdu blízcí. Dával mu snad tenhle andílek útěchu, když přišel o funkci volebního lídra? Anebo že by už Topolánek rekrutoval nové síly do svého týmu, čímž po zpackaném focení v magazínu pro gaye hrozil? „Musím si kolem sebe postavit nový tým, mnohem profesionálnější lidi, kteří zajistí, aby se toto nemohlo stát,“ nechal se slyšet Topolánek.

Svůj čtvrteční tah šéf ODS zakončil opět v Bugsy’s baru.

Jak to ve čtvrtek šéf ODS vzdal

15:50 Členové výkonné rady se po jednom trousí do místa jednání, sídla ODS na Pankráci. Pavel Bém před novináři utrousí, že »je čas na změnu«.

15:55 Mirek Topolánek přichází a po jeho boku se drží jeden z jeho posledních stoupenců, Petr Tluchoř.

16:00 Topolánek začíná svůj obhajovací projev a zároveň osočuje Přemysla Sobotku ze spiknutí.

16:40 Sobotku to rozčílí a s tím, že nechce mít s vedením ODS nic společného, opouští jednání – se všemi se rozloučí, kromě Topolánka.

17:30 Sobotka si léčí nervy cigaretkou před budovou a novinářům, k nimž se jen kuse dostávají informace o dusném jednání, vysvětluje svůj postoj.

20:30 Po třech hodinách jednání se konečně hlasuje a je jasno: 37 členů rady chce Topolánkovo odstoupení, jen 8 věrných šéfa ODS podpoří v tom, aby zůstal lídrem ODS i jihomoravské kandidátky.

21:20 Odstupuji jako volební lídr a lídr jihomoravské kandidátky, oznamuje na tiskovce Mirek Topolánek a podává ruku svému nástupci Petru Nečasovi.

To nebyl první Topolánkův pád!

Odstoupení z voleb nebyl rozhodně první pád Mirka Topolánka. Dokazuje to video z předvolební kampaně v Němčicích na Moravě, které zaslal Blesku čtenář. Na něm se šéf ODS šílenou rychlostí řítí na in-line bruslích, ztrácí balanc a tvrdě dopadá na zem. Nemít helmu a chrániče, dopad mohl být mnohem bolestivější. Tak šéfa ODS může teď alespoň těšit, že už se do žádných odvážných kousků, kterými by zaujal voliče, pouštět nemusí.

Video  Mirek Topolánek na in-line cupu 2009  - Čtenář Blesku
Video se připravuje ...

cliffender ( 28. března 2010 00:02 )

neskli se trošičku, ale úmyslně. Besk- RP žene vidina vládního tisku

dzuvi ( 27. března 2010 22:08 )

Topola moc zrovna nemusím-ale na férovku, nelíbá se to náhodou s Talmankou? Myslím, že podle účesu je to 100 % ona Holt se novináři "trošičku" sekli

georg-stuttgart ( 27. března 2010 19:11 )

ceskej politik ma vysoke politicke postaveni, tim padem take vysoky plat, vubec u toho nemusi bejt hezkej, a zensky se na ne lepi, proc, ceska zena pro penize a postaveni (karijeru) udela cokoliv, nezalezi ji na krase, viz-Paroubek, je osklivej tlustej a slyzkej, ale ma mladou zenskou Topolanek, je to hulvat osklivej vesnickej buran, ale ma mladou zenskou, a vsichni jim podobni, co maji mlade zeny aby se nemusely stydet za sve stare bejvale ropuchy, je to neco jako modni trend, politik musi mit mladou zenskou ,aby ji mohl ukazovat na verejnosti, jinak je jasny ze v teto branzi prca kamen cishlu,

georg-stuttgart ( 27. března 2010 19:02 )

Topolanek je obycejnej vesnickej buran, co slezl nekde ze skaly, je to horal, a taky se tak projevuje, a ze se libe s blondynkou, kdiby nebyl v politice, tak by se na nej zadna blondynka ani neuprdla, ta holka dela karijeru pres postel, je to obycejna cubka, proto ze moc dobre vi, ze Topolanek ma doma manzelku a dite, tak co je to potom za zenskou kterajde do postele s zenatym muzem, to delaji jen prostitutky za panize, akurat ze ona to dela v jine podobje,

georg-stuttgart ( 27. března 2010 18:54 )

vy jste nikdy hrdost nemnely a mit nebudete, co to tady meles o narodni hrdosti,je uplne jdeno jestly ho tam ma ona, nebo ho tam ma on, to je ceska politika, tak ze jestly tam jsou stari nebo mladi, budou stale krast a podvadet, vy ceskej narode potrebujete zase nadvladu jako jste mneli Rusaky, to jste bily jako beramci, a kde byla ta vase hrdost, coooooo mate to ve sve mentalite, krast a podvadet, a politici, to jsou jen gauneri bez moralnich zasad, Topolanek Parubek, a vsichni ti ci delaji ceskou vrcholovou politiku, to jsou jen vzralove a zlodeji,co si nevydi na spicku nosu, vsichni to jsou vesnicky burani, a podle toho se taky projevuji,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa