Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Paroubek: Nečas se musí omluvit za Topolánka

Paroubek žádá po Petru Nečasovi omluvu za Topolánkovo vládnutí
Paroubek žádá po Petru Nečasovi omluvu za Topolánkovo vládnutí  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, šim - 
26. března 2010
10:01

Reakce lídra ČSSD Jiřího Paroubka na odchod Mirka Topolánka z volební kandidátky na sebe nenechala dlouho čekat. Paroubek se pustil do Petra Nečase, který zaujal Topolánkovo místo.

Pokud se nový volební lídr ODS Petr Nečas nedistancuje od šéfa strany Mirka Topolánka, volebního manažera Ivana Langra a pražského primátora Pavla Béma, potvrdí tím, že je jen loutkou v jejich rukou. Na tiskové konferenci po pátečním jednání vedení ČSSD to řekl šéf strany Jiří Paroubek.

Foto: 
Topolánek odstoupil z kandidátky ODS

Paroubek: ODS ovládá Langer! Odvolejte i Béma

Nečas by se měl se podle Paroubka omluvit za tři roky Topolánkovy vlády a odvolat z manažerské funkce Langra, protože čelí podezření, že byl napojen na organizovaný zločin. Šéf ČSSD ale nečeká, že to Nečas udělá. Nepovažuje ho totiž za novou tvář, protože byl podle něj kdysi chráněncem Václava Klause a později spjat s Topolánkovou vládou. Soudí také, že skutečně ODS ovládá exministr vnitra Langer.

Paroubek si také myslí, že by měl nový lídr ODS odvolat z pražské kandidátky primátora Béma, kvůli podezření z korupce na pražské radnici, zejména v souvislosti s kauzou opencard. Nečas by se také měl připojit k memorandu ČSSD o slušné volební kampani, dodal.

Hlavním soupeřem podle Paroubka pro sociální demokracii nebyl Topolánek a nebude jím ani Nečas, ale je to nepřijatelná pravicová politika Občanské demokratické strany.

cliffender ( 26. března 2010 21:32 )

to byl malý úlet, náš program je ověřený a vždy zabral. Je to tuti fruti, vzpomínáte? http://www.youtube.com/watch?v=aDFEK5ghIvw a to by v tom byl hrom, kdyby to bylo jinak.

marais ( 26. března 2010 20:36 )

Že se Paroubek vměšuje do situace v ODS je BLBOST a nevím, kdo mu to radí.Jestli Tvrdík, tak je taky zralej na vyhazov.Lidi hodnotí vaše chování a touto kritikou odvádíte pozornost od programu ODS

ernstthal ( 26. března 2010 18:34 )

S tim pohledem psychopata ti snad uvěří jen na Slovensku před mateřskou školkou.

torro ( 26. března 2010 18:01 )

ZAPOMNEL JSI A POB..UCH

torro ( 26. března 2010 18:00 )

JE TO D.E.B.I..L

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa