Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petra a Jirka Paroubkovi: Jak vypadá jejich láska na videu?

Autor: Eva Hofrichterová, jos - 
7. ledna 2010
11:58

VIDEO: Léto, pohoda na chalupě, opékání buřtů... Právě v takové atmosféře se Jiří Paroubek (57) loni rozpovídal o vztahu ke své manželce Petře (36).

V pořadu O lásce politiků se svěřil, že se do ní zamiloval okamžitě. Dokument, ve kterém se ze svých citů zpovídají i ostatní politici, bude vysílat TV Barrandov 10. ledna.

„Ochutnej. Ty to sníš celý? A chceš i chleba?“ ptá se ještě těhotná Petra Jiřího Paroubka pochutnávajícího si na vypečeném buřtíku hned v úvodu pořadu. Po jídle pak šéf ČSSD vylíčil, jak opustil svou exmanželku Zuzanu. „Byl to rychlý zlom, protože jsem jí řekl, že chci odejít z domova. Hned jsme pak spolu začali chodit s Petrou,“ svěřil se Paroubek. Jeho nová manželka ho prý okouzlila tím, že je krásná, inteligentní, bystrá a vzdělaná. Odmítnutí se nebál. „Každý má nějaké sebevědomí a mně sebevědomí nechybí,“ tvrdí Paroubek.

To Petra naopak přiznala, že na ni šéf ČSSD napoprvé příliš nezapůsobil. Najal si ji totiž jako tlumočnici a při práci ji pak několikrát opravoval v překladu. „Můj první dojem byl špatný, nebyl mi sympatický,“ prozradila Petra.

Proč si nakonec vybrala o tolik staršího muže? Podle ní na fyzickém vzhledu nezáleží. „Muž nemusí být krásný. Jen mohu říci, že je mi trochu líto, že jsem ho nepotkala, když byl mladý. To byl totiž opravdu krasavec,“ zalitovala na závěr.

DENÍK BLESK A BLESK.CZ CHYSTAJÍ NA PÁTEK DALŠÍ POHLED NA TO, JAK LÁSKU PROŽÍVAJÍ VRCHOLNÍ POLITICI. HLAVNÍ ROLE? KAREL SCHWARZENBERG!

krejco ( 14. ledna 2010 14:32 )

Svatba, miminko a společné žití mi nepřijde jako marketingový plán Buďme rádi, že Paroubkoví zůstaly normální. Video Topolánkových by musely natočit u Berlusconiho a vyhodit šlapky na půl hoďku. Jo, a natáčet Mirka od pasu výš, aby mu tam nebyl vidět bimbas.

miishak ( 12. ledna 2010 16:49 )

No nemuzu si pomoct, ale me tohle prijde spis jako skvelej marketingovej plan nez laska . Samozrejme "vericim" to neberu, je tady podle me asi 10% sance, ze je to vsechno skutecny, ale na druhou stranu Paroubek je skvelej strateg a vi, co presne na lidi pusobi (to ostatne ukazuje pred kazdymi volbami a bohuzel mu to docela vychazi...). Vi, ze kazdy citlivy zensky ukapne slza, kdyz vidi tak stastnej zamilovanej parecek...ach . No ja tomu ale rozhodne neverim a nemam nic proti tomu, kdyz politici nebo jakykoliv znami lide nezverejnuji sve soukromi, prijde mi to mnohem prirozenejsi.

lobex ( 10. ledna 2010 18:53 )

Je dobře že nám Paroubkovi odhalují jak žijí . Od ostatních politiků se nic nedozvíme a pak praskne průšvih, že byl na dovolené za miliony a ještě si přiletěl za naše prachy traskáčem. Je lepší když poitik s lidmi komunikuje a ukazuje jim, jak žije . Zdá se mi to lepší varianta nežli něco tutlat a dělat si za našimi zády co chce. Tohle schvaluji a těšíme se na další video.

lobex ( 10. ledna 2010 18:29 )

jak dokáže být spousta lidí zlých a nepřejícných ! To zírám ! A jak jsou sprostí ! No ta diskuze je pro všechny, tak se musí počítat s tím, že si tady vyleví zlost spousta neomalenců. Přidávám se k těm, co přejí vztahu Paroubkových. nejsem obdivovatelka Paroubka, ale chápu, že ho někdo má rád a je šťasten. štěstí a láska se těžko hledají . Sami se podívejte kolem sebe kolik je tady zloby a nenávisti.

lobex ( 10. ledna 2010 17:53 )

jo jo to bude asi krasavice intelingentní !!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa