Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opaloval se Mirek Topolánek v Itálii vedle Pitra?

Tomáš Pitr a Mirek Topolánek
Tomáš Pitr a Mirek Topolánek  (Autor: Ladislav Křivan, Jiří Hadač)
Autor: pes - 
7. srpna 2009
10:07

Uprchlý podnikatel Tomáš Pitr byl viděn koncem července ve městě Castiglione della Pescaia. Pouhých 40 kilometrů od místa, kde byl právě na dovolené předseda ODS Mirek Topolánek se skupinou politiků, lobbistů a lidí z vedení velkých firem. Je to jen náhoda?

Informace, kterou přinesla Mladá Fronta je o to pikantnější, že kromě politiků a lobbistů byl s Mirkem Topolánkem na dovolené také Pavel Procházka, ředitel podniků Spolchemie a Setuza, které Pitr před svým útěkem vlastnil.


V Castignlione della Pescaia Pitra viděla žena, která tam byla s rodinou na dovolené. Informaci MF potvrdil i zdroj blízký Tomáši Pitrovi, podle kterého hledaný podnikatel v té oblasti byl, ale prý jen projížděl. Můžeme už jen spekulovat, jestli Pitr oblastí opravdu projížděl nebo jestli se mohl opalovat po boku předsedy ODS.

ines ( 7. srpna 2009 22:42 )

tech pochybnych stran by mela vstoupit policie a ptat se odkud ze berou ty statisice,je jasne ze ze statniho rozpoctu.v cesku by se mela objevit nava strana a zkusit to sni znovu,jednoduche je zadnou z tech dnesnich nevolit a tim je vysoupnout ze hry to je to jedine co cesky obcan muze udelat pro tuto zemi a pro sebe jinak bude jeste hur.

gogo ( 7. srpna 2009 22:41 )

může dělat co se jí zlíbí a dokonce se ani naoko nemusí tvářit že je slušná a že jí záleží na blahu jeho občanů. Je si tak jistá svojí mocí, svojí beztrestností a naprostou hloupostí a ustrašeností občanů, že se nám klidně směje do očí se zdviženým prostředníkem .... A současně si je jistá i s volebním vítězstvím... A pak nám to všem osladí. Když se jí nepovedlo to osladit Evropě ...

ivanka ( 7. srpna 2009 15:18 )

tzv. Letní vláda nic nedělá, protože jsou prázdniny a my je platíme z našich daní. To vám nevadí. Že tu končí firmy, kterým končí 10ti leté výhody z pobídek z dílny ČSSD a z dob jejího vládnutí vám taky nevadí. Těm lidem, kterým zavírají fabriky už asi jo. A místo toho, abyste se zamysleli nad tím, proč máme ve vládě jednoho lempla za druhým, tak už týden píšete o dovolený, o které není pochyb, že byla pečlivě sledována. A co se týče Pitra, jak to, že čtenářka informovala Blesk, ale neinformovala okamžitě italskou policii, na Pitra je minimálně vydaný Evropský zatykač. Ať žije okurková sezóna.

serafinka ( 7. srpna 2009 14:11 )

...celý tento ancábl co je tady v republice, nastartoval po revoluci děda Klausů a jemu podobní...který dovedl národ do takové podoby jaká je.Republika byla soběstačná a ted tady nefunguje skoro nic......co bylo životu schopné, rozprodali a vytunelovali,kdyby jsme se tomu vyhnuli mohli jsme být za vodou ....přeji hezký den

serafinka ( 7. srpna 2009 14:04 )

Tohle je to nejvystižnejší co může být,kdyby to dědek nerozjel pro své kumpány v tomhle stylu.......mohli jsmé být hodně za vodou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa