Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr Nečas kritizuje Topolánka!

Petr Nečas
Petr Nečas  (Autor: ČTK)
Autor: INT, lj - 
15. srpna 2009
11:03

Petr Nečas vyjádřil jako první z ODS nesouhlas s postojem Mirka Topolánka ke kauze jeho nedávné toskánské dovolené. Podle místopředsedy ODS Nečase se do průšvihu může dostat každý, ale musí na něj adekvátně reagovat, což se Topolánkovi nepodařilo.

Lídr kandidátky ODS pro východní Moravu Nečas také upozornil, že je v ODS řada lidí, kteří by byli rádi, kdyby Topolánek aféru lépe vysvětlil. Ten to ale odmítá akceptovat.

Podle Petra Nečase bylo Topolánkovo vysvětlení, že "Monte Argentario je nový Špindlerův Mlýn", nešťastné a provakativní. "Lidé kritizují nízkou míru empatie, sociální inteligence a určitou necitlivost," prohlásil Nečas v rozhovoru pro Hospodářské noviny.

 

bigmen ( 16. srpna 2009 12:00 )

Nevím čemu se neustále divíte? Ukažte mi poctivého politika? žádný. Ukažte mi politika který nemá alespoň jeden nezákoný mil. ulitý? žádný.

gogo ( 15. srpna 2009 21:02 )

že je nějaký "hlas lidu" (dle nich blbečků a chudáků, prostě lůzy) vůbec nezajímá.... Týden před volbami jim každá strana hodí nějaký špek, každá strana někoho uloví a pojedou dál kočárem černým podle bílých skal ....

vrba ( 15. srpna 2009 17:15 )

No já bych zrovna Nečase do té party nestrkal. Na to, že je dost nahoře se oproti politikům napříč politickým spektrem chová nenápadně a zřejmě i slušně.

bobina ( 15. srpna 2009 15:38 )

jakoby jste takoví nebyli všichni! To jste mně opravdu rozesmál,protože to,co tu ukazujete lidem po celé vaše volební období je přesně o tom! Namistrovaní asociálové,kteří dokázali zatím dobře zabezpečit jenom sami sebe! Pana Topolánka bych nehaněla,on jenom "dobře" dělá svojí práci!!!

smrk ( 15. srpna 2009 12:06 )

Tenhle modrej spolek by už konečně měl být buď slušný, nebo jít troubit na jeleny někam na Sibiř.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa