Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánek junior: Luxusní hošík, ale Playboy nikoli!

Autor: Františka Čížková - 
25. května 2009
15:24

O šestnáctiletém teenagerovi našeho expremiéra, Tomáši Topolánkovi, se často mluví jako o playboyovi, který po boku táty paří a snaží se na party urvat jednu holku za druhou...

...jenže na takový post Tomáš nemá. On je pouze nedočkavý, značkově olepený puberťák, který má silně našlápnuto k tzv. zlaté mládeži.

Mladý Topolánek se dokonce pokusil okouzlit Terezu Brodskou! Čtete ZDE!

Kdekdo o mladém Topolánkovi tvrdí, že je stejným suverénním samolibcem jako tatínek. Jenže přiznejme si, že se synek v otci vidí - je pro něj vzorem, s nímž navíc nežije. A táta se mu snaží dělat zkušeného parťáka. Vynahrazovat nedostatek osobního styku zážitky a parádou. Navíc matka coby ikona v tomto věku příliš nefunguje a i paní Pavla přiznala, že se s ní Tomáš moc nebaví…

Šestnáctiletý Tomáš, novopečený student s pubertální pletí, se tedy snaží dospět v chlapa jak se dá. Nedočkavě, horečnatě a často dojemně. Jako loni o Vánocích, kdy s tátou vyrazil do klubu Silver Rock ve Špindlu. Topolánek senior tady strávil večer s velkým kamarádem, Jirkou Bartoškou. A Tomáše svěřil hercově synovi Jankovi, který je o pár let starší, ale nebetyčně zkušenější než Topolánek jr., jenž druhý den pokračoval v Audi baru s V.I.P. partičkou mladého Jana Charouze...

Na večeru České Miss zase dělal Tomášovi garde lobbyista Marek Dalík, další rozpustilý přítel jeho tatínka. A když nikdo po ruce není, tak si nezletilý středoškolák oblékne bílé sako a vyrazí sám. Jako na party do hotelu Hilton, kde dlouho nepobyl, protože tu neměl správné kamarády, ani děvenky. Anebo se bál, že nevstane do školy?

Prezentovat Tomáše Topolánka coby playboye, tedy opravu nelze. To, že má v prvním ročníku střední školy zážitky, o nichž se jiným teenagerům jen zdá, je jiná. Ale to není kvůli němu, ale kvůli papá. A hlavně: žádná značková paráda šmrnc nezajistí. A ten zatím mladý Topolánek (i coby teenager) postrádá. Ani jeho oblečení není žádná bomba – spíš úhledná nuda jako u táty. I v tomhle směru by mohl Topolánka učit Janek Bartoška. Mladík, o němž se tvrdí, že má každou krásku a zábava je jedinou smysluplnou pákou jeho života.

Možná za pár let bude Tomáš Topolánek taky jako mladý Barťák či Charouz, idolem Zlaté mládeže. Zatím si ale na frajera spíš hraje jako malý hoch. A kdekdo v tom jede ve společnosti s ním. Je přece synkem vlivného expremiéra.

Co si myslíte o mladém Topolánkovi? Řekněte nám to v diskuzi!

 

lorka ( 26. května 2009 12:03 )

přesně tak, hovádko boží jako tatínek

4791 ( 26. května 2009 09:31 )

Nemít prachatýho tatíka,sbalí leda tak něco jako je p. Františka v mladším podání

jamia ( 26. května 2009 06:57 )

Drahá Františko, v lecčems se s vámi shodnu, ale hodnocení Topolánka ml. je k smíchu. Vytýkat mladému klukovi, že měl na diskotéce "barevně nevhodnou, ničím nezajímavou mikinu", může opravdu jen osoba s nižším inteligenčním kvocientem. Nejsem fanynkou taťky Topolánka, opravdu ho nemám ráda, ale tažení na jeho syna je trapas. Vy jste snad nikdo nechodili v šestnácti na diskotéku? Seděli jste poslušně v koutě a opakovali si algebru? Nenechte se vysmát. Pevně doufám, že dalším dílem této story bude článek o Paroubkovi ml, který opustil družku s čerstvě narozeným miminkem Bohužel je vidět, kdo si před volbami zaplatil přízeň bulváru.

logicky ( 26. května 2009 00:38 )

"tohodle" je taky geniálně gramatický vrchol, ale tady je řeč o dojemném pubeťákovi a to jediné on určitě je

alficka ( 25. května 2009 22:57 )

šmarja,vždyt je tomu klukovi 16,co po něm ta stará bréca chce,chtěla bych vidět,jak se oblíkají její děti nebo vnoučata,pokud vůbec nějaký má! Náhodou je to sympaták,rodiče si nikdo nevybírá a psát tady že má škaredou plet,to je dost ubohost,každej sjme byli v pubertě ne.. Františku asi trápí,že mladej má život před sebou ,kdežto ona už si svý odžila..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa