Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Haiderův milenec promluvil!

Autor: kad, INT - 
23. října 2008
10:58

"Měl jsem jenom jeho a teď jsem úplně sám. Haider mi říkal, že jsem jeho člověk," naříká Stefan Petzner nad smrtí Jörga Haidera (+58).

"Haider mi říkal, že jsem člověk jeho života. On i já jsme věděli, co tím myslí. Mělo to zůstat jen mezi námi.“ Po Haiderovi smrti rakouské televize odvysílaly záběry s plačícím a zdrceným Petznerem.

Petzner mluví o soukromí, lásce a dnech, kdy společně s Haiderem brečeli. Rakousko je na rozpacích: Mluví Haiderův politický nástupce nebo truchlící vdova?

Haider s největší pravděpodobností žil dvojí život. A že měl blíže k mužům než k ženám, o tom svědčí další okolnosti. Stefan Petzner u Haiderů poměrně často nocoval. A jak se k tomu vyjádřil Stefan Petzner? "Když jsem v noci sám, mám strach. Bojím se."

JÖRG HAIDER

Jörg Haider Jörg Haider | wikipedia

O vztahu k Haiderovi Stefan Petzner říká: "Co se mě a Jörga týče, bylo to víc než přátelství. Nebyl to jen můj šéf, ale také nejlepší přítel. Společně jsme vítězili, společně jsme prohrávali. Bylo to velmi osobní. Také jsme spolu plakali, ano, ne často, díky bohu."

Haiderova žena Claudia žárlí

Claudia svého manžela hodně milovala. Haider jí představil Stefana jako svého nejlepšího přítele a také jako člověka, kterého svým způsobem miluje. Ona to údajně pochopila.

Budoucnost bez Haidera

"Byli jsme si hodně blízcí a to tak zůstane. Myslím, že je někde blízko. Je při mně. Cítím, že je u mě a že na mě dává pozor. Ochraňuje mě," svěřuje se Stefan Petzner.

 

 

Video se připravuje ...
Další videa