Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Haider se před smrtí opíjel v gay baru?

Jörg Haider
Jörg Haider  (Autor: wikipedia)
Autor: INT, kad - 
17. října 2008
11:04

Okolo smrti rakouského politika Jörga Haidera (+58) se objevilo šokující svědectví. Před osudovou jízdou měl trávit večer v gay baru. Zprávu přinesl německý deník Bild.

 

Pět dnů po jeho smrti vyšlo najevo, že měl v krvi 1, 8 promile v krvi. Podle šéfa strany BZÖ jel prý Haider ještě rychleji než se předpokládalo. Haiderova rychlost vozu se mohla vyšplhat až ke 170 km/h! Při šílené jízdě měl Haider navíc telefonovat!

Co nebylo dosud známo je fakt, že po návštěvě diskotéky "Le Cabaret" neměl namířeno domů. Objevil se totiž v jednom podniku. Ráno ve čtvrt na jednu před nehodou byl Jörg Haider v baru "Stadtkrämer". To potvrdil právník Gottfried Kranz. Na internetu se o podniku "Stadtkrämer" může každý dočíst: "Ať jsi starý, nebo mladý, jestli lesba nebo gay, lokál je vždycky cool." Není jasné kolik alkoholu pravicový populista vypil. Právník Kranz sdělil, že Haiderovi podnik nabízel odvoz domů, ale on to odmítl. Kranz ještě k případu dodal, že Haider byl sice opilý, ale pod vlivem drog nebyl.

Ve třičtvrtě na jednu si opilý politik sedl za volant svého VW Phaetona a o půl hodiny později byl mrtvý.

Video se připravuje ...
Další videa