Luxusně opravený dům s prosklenou věžičkou, přístěnek pro několik aut… Proti honosnému domu Vasila Rangelova vypadá letní sídlo »lžidoktora« Miroslava Mazance skoro jako skromný vesnický domeček. Rozhodně se ještě má co snažit.

Farma bez farmářů

Vjezd na obrovský pozemek bývalého Beckova muže střeží kovaná brána ozdobená dvěma lvy, monogramem VR a velikým nápisem Farma Mailand. Po nějakém pracném farmaření zde ale není ani stopy. Místo daleko spíš připomíná letní sídlo milionáře, který si to prostě může dovolit a chce, aby to bylo na první pohled vidět.

Začínal s Beckem

Podle Obchodního rejstříku byl Rangelov v roce 1996 u založení firmy Beck financ nechvalně proslulého »vrchního šmejda« Jense Beckhäusera. Ve firmě, která se tehdy zabývala »koupí zboží za účelem jeho dalšího prodeje« dva roky působil jako jednatel. Po slibných začátcích s Beckem pak bohatý podnikatel postupně působil ve vedení několika dalších firem, jedna z nich je nyní v likvidaci. »Farma Mailand« hlásá veliký nápis na bráně do panství podnikatele Vasila Kirilova.

Video
Video se připravuje ...

Šmejd Mazanec si za peníze seniorů pořídil velký majetek Tým proti šmejdům

Fotogalerie
14 fotografií