Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rammstein opět zahrají v Letňanech. Vyšetřování jejich frontmana je pozastaveno

Autor: HAL - 
11. října 2023
11:00

Německá industrial metalová kapela Rammstein v úterý ohlásila pokračování svého evropského stadionového turné i v roce 2024. Leto s v létě zastínila jejich koncerty obvinění na adresu jejího frontmana Tilla Lindenmanna ze sexuálního zneužívání.

Berlínská prokuratura oznámila, že zastavila vyšetřování zpěváka skupiny Rammstein Tilla Lindemanna, který byl od května po prohlášení fanynky podezřelý ze sexuálních deliktů. Nejméně jedna žena v uplynulých měsících tvrdila, že odmítla se zpěvákem sex - a přesto jím byla záhy proti své vůli zneužita. „Vyhodnocení dostupných důkazů... a výslechy svědků neumožnily určit, že stíhaný měl pohlavní styky se ženami bez jejich souhlasu,“ cituje agentura AFP rozhodnutí berlínské prokuratury.

Rammstein tedy pokračují ve svém turné i v roce 2024. Mezi zastávkami je i Praha, a to 11. května 2024. Kapela vystoupí opět na letišti v Letňanech, kde naposledy zahrála přesně před dvěma lety v květnu 2022.

Miliony lidí, kteří v posledních letech navštívili vyprodané koncerty kapely, mohou potvrdit, že jejich show jsou jedinečné svou povahou, rozsahem i kvalitou.

V roce 2024, právě v době 30. výročí založení kapely Rammstein, budou mít staří i noví fanoušci opět příležitost zažít "gigantickou show", jak jejich vystoupení nazval prestižní časopis Rolling Stone.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi