Po koncertě, který se odehrál 22. května v litevském Vilniusu, měla být jejich skalní fanynka Shelby Lynnová pozvaná na soukromý večírek. Párty se ale zřejmě vymkla kontrole. Lynnová totiž tvrdí, že jí frontman kapely Till Lindenmann (60) zdrogoval a sexuálně napadl.

Na svém twitterovém účtu dokonce ukázala modřiny, které jí měl zpěvák způsobit. „Modřiny včetně otisků prstů po uchopení. Nevím, kdy se ty modřiny staly, protože jsem byla úplně mimo pod vlivem něčeho. Tohle je z noci a z rána poté,“ napsala Irka ke svým fotografiím.

V následujících diskuzích poté popsala, jak večírek probíhal. Než skupinka lidí, kterou si metalisti pozvali na soukromou akci, vpustili dovnitř, museli účastníci nechat své mobily na stole. „Bylo to kolem osmé hodiny večer. Krátce poté Till odešel a pokračovala show. Všechno do té chvíle je tak jasné, a zhruba od půl deváté mi paměť vynechává,“ svěřila se fanynka. Uvedla, že se cítila zvláštně opilá, přitom měla jen pár drinků, které jim podali. Podezřívá kapelu, že jim do pití hodili drogy.

Německý deník Bild uvádí, že irská fanynka se měla s Lindenmannem setkat v malé místnosti u pódia během přestávky koncertu. Tehdy mu Shelby několikrát důrazně oznámila, že s ním nehodlá mít sex.

Tille, pokud jsi tu kvůli sexu, tak to nedělám. Sex je pro mě velmi speciální, nespím s cizími lidmi. Okamžitě se rozzlobil a křičel: ‚Joe říkal, že bys to udělala‘. Zopakovala jsem mu: Je mi líto, že vás zklamu, ale pro mě je to speciální, nemohu,“ popsala situaci na twitteru.

Frontman Till se podle ní rozčílil a křičel na ni. Ráno se pak probudila omámená se silným bušením srdce a s modřinami na těle. Zavolala proto záchrannou službu a ti zavolali policii. „Přijali jsme oznámení o ženě, která je ubytovaná v hotelu a tvrdí, že jí během včerejšího koncertu skupiny Rammstein někdo podstrčil do pití drogy a pokusil se ji znásilnit. Obvinění ale nevznesla,“ uvedla litevská policie pro deník LRT.lt.  Policie se nyní celým incidentem zabývá. Kapela Rammstein, včetně samotného Tilla Lindenmanna, obvinění odmítá s tím, že si zároveň nejsou ani vědomi oficiálního vyšetřování.  

Fotogalerie
37 fotografií