Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Recenze: Orákulum duše zvířat osvětluje cestu těm, kteří hledají

Autor: Alexandra Vetkovská - 
7. září 2023
12:30

Ducha jestřába, včely, hada, pavouka, bizona, prasete, ale i hvězdice a dalších živočichů přivádí k těm, kteří jsou na životní cestě hledání a poznávání. Orákulum duše zvířat od Colette Baron-Reid.

K zvířecím bytostem se lidé obraceli odpradávna. Spatřovali v nich velké učitele. Ani v dnešní technicky vyspělé a materiálně laděné době neztrácejí jejich poselství sílu a moc, spíše naopak. Znovu a znovu přinášejí do života toho, kdo o to stojí a vnímá, energii, která zasáhne jeho nitro, probudí intuici a otevře komunikační kanál se světem mystiky, s Velkým Duchem. Právě ten prý autorku inspiroval k vytvoření orákula. „Všechna zvířata a hmyz – ať už opeřená nebo chlupatá, z vody, země nebo nebe – mají potenciál dodat jedinečnou zprávu, která je v souladu s vaší autentickou potřebou a dorazí ve správný čas na správném místě,“ uvádí Colette Baron-Reid v knížce, která je k vykládacím kartám přiložena a obsahuje kromě jiného rady, jak s nimi pracovat.

Orákulum duše zvířat: Jakmile vezmete sadu do ruky, už nebudete chtít, aby vás zvířecí průvodci někdy opustili. (Ilustrační foto) Orákulum duše zvířat: Jakmile vezmete sadu do ruky, už nebudete chtít, aby vás zvířecí průvodci někdy opustili. (Ilustrační foto) | Blesk v AI Midjourney, idh,

Vlídní, ale nesmlouvaví

Jakmile vezmete sadu do ruky, už nebudete chtít, aby vás zvířecí průvodci někdy opustili. Jsou vlídní, ale upřímní a nesmlouvaví. Ochraňují, inspirují, přinášejí hluboká poselství, odhalují pravdu v plné nahotě, léčí, radí, pomáhají člověku posunout se dál s novým smyslem jeho konání.

Zkušené obohatí, začátečníky nezklamou Obrázky vytvořené z fotografií zvířat, motivů mandal a dalších grafických prvků jsou něžnou esencí konkrétního živočicha, o to jsou působivější. Přestože poselství karet je podrobně popsáno v přiložené knížce, dávají tak každému prostor i pro vlastní vnímání, výklad a pochopení. Zkušení vykladači se dozví mnoho i mezi řádky, avšak ani začátečníci se neztratí.

Hodnocení: 95 %

Colette Baron-Reid

Orákulum duše zvířat

Vydavatel: Synergie Publishing SE, 2020

Počet stran: 143, počet karet: 68

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi