Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Recenze: Vykládací karty Cesta duše otevírají intuici a poznání

Autor: Alexandra Vetkovská - 
27. června 2022
12:49

Snad každý alespoň jednou v životě pomyslel na to, že by rád nahlédl do „knihy“ svého osudu. Většina zvídavých a zvědavých ale zjistí, že osud není neměnné dílo.

Osud je především cesta, po které jdeme, cesta poznání a hledání. Nacházet lze kdekoliv kolem nás, ale ty nevětší objevy bývají uloženy hluboko v našem nitru. Na této pouti se mi dostal do rukou balíček 44 karet, kapesní velikosti, ale velké síly. Sada fraktálních obrazů Cesta duše Karty osudu od Cheryl Lee Harnishové. Zářivé barvy a obrazce záhadné přírodní geometrie jsou plné silné energie, která přináší magický rozměr bytí.

Cesta duše, Karty osudu Cheryl Lee Harnishové: Fraktály dnes patří na této planetě k „novým nástrojům“, které lidstvu pomáhají při vzestupu vědomí. Cesta duše, Karty osudu Cheryl Lee Harnishové: Fraktály dnes patří na této planetě k „novým nástrojům“, které lidstvu pomáhají při vzestupu vědomí. | Synergie Publishing SE

Otevírají komunikaci s Vesmírem, objevují v nás filozofa, zároveň ale uvolňují duši dítěte, které stále někde v člověku je, které nezná hranic, žije fantazií, spatřuje zázraky ve zdánlivě všedních věcech. Intuitivní obrazy nabízejí nový začátek, dávají šanci spatřit to, co dosud zůstávalo skryto. Přinášejí i léčivou sílu.

Nekonečné množství odpovědí i nové otázky či celé příběhy. Informace přicházejí z jednoho obrazu stejně jako z několika karet nebo celého balíčku vyloženého najednou. Karty Cesta Duše přede mnou rozprostřely nekonečný prostor, ve kterém lze rozprávět se svým nitrem. O čem? Třeba o tom, co je teď pro mě to nejdůležitější, jaký další krok mám učinit, v čem je moje síla a v čem slabost, co mám změnit, co si mám ve svém životě podržet…

I když fraktální obrazce jsou věcí intuice, drobná knížečka pomáhající s výklady, přijde zpočátku vhod. Výhodou je i kapesní velikost sady, jelikož ji mohu mít i s její nekonečnou energií a inspirací stále při sobě.

Hodnocení: 100 %

Cheryl Lee Harnish

Cesta duše, Karty osudu

Vydavatel: Synergie Publishing SE, 2019

Počet stran: 62, počet karet: 44

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi