Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Temní Ghost se po třech letech vrátí do Prahy

Švédská formace Ghost ohlásila pro rok 2022 své dosud největší evropské turné, na kterém se v Česku zastaví 24. dubna i v pražské O2 areně.
 (Autor: archiv kapely)
Autor: HAL - 
31. března 2022
10:00

Švédská kapela Ghost zavítá na svém největším evropském turné i do Česka. Fanoušci si užijí jejich temnou show 24. dubna v pražské O2 areně. 

GHOST opět vyrážejí na své dosud největší britské a evropské turné. V dubnu a květnu 2022 budou držitelé ceny Grammy opět brázdit s černými oři arény a představí svou temnou extravaganci.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený The Band Ghost (@thebandghost)

Již v roce 2018 zahájili dvouleté turné „A Pale Tour Named Death“ v historické Royal Albert Hall v Londýně; při tomto dlouho očekávaném návratu, označeném jako „IMPERATOUR - EUROPE 2022“, GHOST opět vyjedou na tour ve Velké Británii a poté se vydají do nejpůsobivějších evropských hal.

O support se na všech koncertech postarají Uncle Acid & The Dead Beats a Twin Temple.

GHOST mezitím nedávno představili svou první novou skladbu po dvou letech, ‚Hunter‘s Moon‘, která zazněla v aktuálním filmu Halloween Kills. Vychutnejte si fantasmagorický videoklip v režii Amandy Demme. ‚Hunter‘s Moon‘ vyšlo už 21. ledna letošního roku jako sběratelský sedmipalcový singl u Loma Vista Recordings.

‚Hunter‘s Moon‘ vyšlo i na vinylu. Prodejní verze sedmipalce obsahuje speciální B-stranu ‚Halloween Kills (Main Title)‘, kterou nazpívali, produkovali a vytvořili John Carpenter, Cody Carpenter a Daniel Davies. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi