Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krewella to v Praze rozjela! DJské sestry se s tím za mixpultem vůbec nemazlily

Krewella v klubu válela.
Krewella v klubu válela.  (Autor: Duplex)
Autor: shp - 
6. března 2020
22:36

Wow, tak to bylo fakt něco! Americké sesterské duo Krewella vzalo pražský klub Duplex útokem a předvedlo vystoupení, které se jen tak nevidí a neslyší.

Do klubu nacházejícím se v centru Prahy na Václavském náměstí jsme dorazili tentokrát dříve než obvykle. Sestry Jahan a Yasmine Yousafovy si totiž připravily pro fanoušky velké překvapené – setkání s nimi.

Sympatické DJky, které si na nic nehrají

To jsme si nemohli nechat ujít a stálo to vskutku za to. Obě hudebnice jsou nesmírně přátelské, skromné a stojí nohama na zemi. K fanouškům se chovaly moc pěkně a i my jsme s nimi samozřejmě prohodili pár slov.

Parket zrovna zahříval domácí Denis Weisz se svým bass house setem plným tracků od nejslavnějších zástupců žánrů, jakými jsou Holy Goof a Jauz. Když se za mixpultem objevily Jahan a Yasmine, všichni křičeli a jásali.

Hardstylem se nešetřilo

Set odpálily svým novým trackem Greenlights, po němž následovala hardstyle hitovka D-Block & S-te-Fan & Sub Zero Project - Darkest Hour (The Clock). Sympatické DJky se toho v Česku vůbec nebály a zahrály hodně hardstylu.

Jejich set byl ale celkově hodně rozmanitý a nechyběl v něm trap, future bass ani pořádně řízný brostep. Přítomní headbangovali jako o život a na parketu došlo dokonce na Moshpit, což je v Duplexu věc nevídaná.

Krewella právem patří mezi elitu EDM

Hodina a půl uběhla jako nic a Jahan a Yasmine opouštěly klub s úsměvy na rtech za doprovodu ohlušujícího potlesku. V Duplexu jsem toho zažil už docela hodně, ale tahle party neměla chybu. Krewella právem patří k elitě současné EDM.

Video  Krewella v pražském klubu Duplex  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Alena Mja ( 8. března 2020 19:57 )

Holky byly úžasný ❤️ máte s nimi rozhovor?

Zobrazit celou diskusi