Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trance legenda se vrací do Česka: Paul Oakenfold vystoupí v pražském klubu

Legendární trance DJ Paul Oakenfold vystoupí v pražském klubu Duplex 7. března 2020.
Legendární trance DJ Paul Oakenfold vystoupí v pražském klubu Duplex 7. března 2020.  (Autor: Duplex)
Autor: tz - 
3. února 2020
18:30

Anglický producent a trance DJ Paul Oakenfold, který byl třikrát nominován na Grammy a dvakrát na World Music Awards. Dvakrát se stal nejlepším DJem světa v anketě DJ Mag Top 100 DJ a to v roce 1998 a 1999. Nyní se tato trance legenda vrací do Česka. V pražském klubu Duplex vystoupí 7. března.

Když se podíváme na kariéru fenomenálního Paula Oakenfolda, tak je velice těžké ji slovy popsat. Po více než 30 let se drží na špici světové elektronické scény a jeho příspěvek kultuře je naprosto nepopsatelný. Již několikrát navštívil Českou republiku se svým DJ setem.

Naposledy to bylo v roce 2012 na Sázavafestu. Předtím v roce 2009 jako support DJ na vystoupení Madonny a také na festivale Mácháč. Tentokrát to však bude něco opravdu unikátního, protože se vrací se svým nezapomenutelným dechberoucím vystoupením do klubového prostředí, kde vystoupí v ČR úplně poprvé!

Paul produkoval hudbu pro umělce jako U2, Madonna, The Happy Mondays. Zároveň také vydal 3 alba pod svým jménem. Remixoval Michaela Jacksona, The Rolling Stones, Justina Timberlaka a vydal více než 20 DJ mix kompilací.

Jeho práce ho přenesla ze stagí největších festivalů a klubů do studia, aby produkoval soundtracky pro hollywoodské blockbustery jako například The Bourne Identity, Matrix Reloaded, Shrek 2, Swordfish a Collateral.

Facebook stránka akce s Paulem Oakenfoldem

Zobrazit celou diskusi