Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zonderling vystoupí v Praze: Poslechněte si, jak hrál letos na Tomorrowlandu

Zonderling vystoupí v Praze 28. listopadu.
Zonderling vystoupí v Praze 28. listopadu.  (Autor: Duplex)
Autor: tz - 
13. listopadu 2019
21:00

Jedna z největších hvězd future house se vrací do Česka. Ve čtvrtek 28. listopadu vystoupí v Praze holandský DJ Jaap de Vries, který reprezentuje známý projekt Zonderling.

Zonderling vytvořili svoji vlastní verzi dnešní elektronické taneční hudby. Jejich freaky sound je tvořen jejich společnými impulsy ve světě, kde jsou žánry tvořeny podle různých pravidel si vytvořili takřka svůj vlastní jedinečný žánr.

Toto holandské duo tvoří producent Martijn van Sonderen a DJ Jaap de Vries. Jejich zvuk lze charakterizovat jako velice neobvyklý, ale velice podmanivý. Ať už jde o jejich edit Diablova tracku “Tunnel Vision”, četné remixy pro Martina Garixxe, Zedda, Sam Feldta.

Mimo jiné také spolupracovali s Moguaiem na housové hitovce “Lee” na labelu Olivera Heldense. Za zmínku uričtě stojí jejich kolaborace s belgickým producentem Lost Frequencies na singlu “Crazy” (více než 47 miliónu přehrání na Spotify). Zonderling dostává silnou podporu ze všech směrů.

Zonderling vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v Praze ve čtvrtek 28. listopadu, což bude letos již podruhé v České republice. Fanoušci si ho určitě pamatují z letošního ročníků festivalu Mácháč, kde předvedl neskutečnou show.

Oficiální Facebook stránka akce se Zonderling

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi