Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další protizemanovská akce na 28. října. Pospíšil a Mládková zvou na Kampu

Autor: mib - 
26. října 2016
17:55

Museum Kampa na státní svátek k příležitosti oslav samostatného Československa otevře své brány pro noční prohlídky nebo výrobu trikolór. Ve 20 hodin pak vystoupí na nádvoří muzea jeho zakladatelka Meda Mládková. Organizátoři tím vyjadřují podporu setkání konanému týž den na Staroměstském náměstí. K vidění bude mimo jiné stálá expozice Františka Kupky či Oty Gutfreunda.

Noční prohlídky Muzea Kampa se uskuteční od 19 do 23 hodin, Meda Mládková na ně obzvlášť zve ty, kteří se na půl sedmou večer chystají na Staroměstské náměstí. Akci vyjádřili oficiální podporu.

„Jak jsem již nedávno avizoval, výročí vzniku samostatného československého státu oslavím raději neformálně, v podhradí v Museu Kampa s paní Medou a přáteli,“ sdělil k akci předseda správní rady a europoslanec za TOP 09 Jiří Pospíšil.

Kromě stálých expozic a prohlídky muzea budou mít návštěvníci možnost si odnést vlastnoručně vyrobenou stužku v barvách trikolory. Po osmé hodině se na nádvoří objeví Meda Mládková se zástupci Nadace Jana a Medy Mládkových.

Po celý večer budou k vidění stálé expozice Františka Kupky a Oto Gutfreunda a krátkodobé výstavy Josefa Istlera, Jiřího Valenty nebo výstava Boštík, Kolář, Moucha, Zeithamml.

Instalace sousoší u Musea Kampa a Meda Mládková s Jiřím Pospíšilem:

joudajoudovy ( 27. října 2016 10:23 )

ooooojjjj, cicmal pospisil si provedl resersi a vystupvsi ze stinu se chopil podnikatelskeho zameru. z ustavu vytahne dalsiho geronta s alzheimer a budou chrestit retezi proti zemanovi a az cirkusove predstaveni skonci, kriklouni pujdou naplnit kasu mladkove galerie, aby cicmal mohl vice dedit. aby se mu dobrodejka nepokalela a nezacla tvrdit, ze je vltavska vila?

schelly ( 27. října 2016 00:17 )

Pospíšil je vychcanej jak díra do sněhu. Rád oblbuje staré movité dámy a dělá, že rozumí výtvarnému umění, aby dostal nějaký ten obraz a nažrat zadarmo. A takoví jsou všichni z okruhu těchto elit.

babamotorkarka ( 26. října 2016 21:20 )

  Teplý Pospíšil by byl fajn, bystrý, šikovný politik, kdyby nezasouval pindíčka do pánských anááálků a nebyl u ODS. Politici se starají o voloviny, jako např. o sváteční (ne)prodej, kouření všude možně, daně na pleny a knihy a atd. Lid chce prodej stále, kouření kdekoliv, pleny a knihy jsou 90 % národa šuma fuk. Stejně nám neleží na srdci metály 28.10. a Peroutka. Přeživší všechny vyznamenejte, vy, komediální politici a tuneláři z TOP, ODS a církevní restituenti z KDU, a ne jenom prasynovcova strýce Bráááádyho, jak se původně, asi na Slovensku, p. Brady jmenoval. Zaslouží si to všichni. Konečně snad zrušíte prezidentovu povinnost udělovat metály. Může to dělat někdo jiný a bude klid.

steelheart ( 26. října 2016 20:15 )

honorace musí přiživovat svoji image před prostým lidem

steelheart ( 26. října 2016 20:13 )

předpokládám budou i vložky

Zobrazit celou diskusi