Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Padlý žoldák, který Hlinkovi ukradl jméno: Sestře řekl, že na Ukrajinu veze pomoc

Autor: uá, lmk - 
4. září 2014
16:23

O tom, že Vojtěch Hlinka odešel bojovat na Ukrajinu, nevěděli ani jeho nejbližší. Sestře Renatě Sádlové ze Slavětína na Lounsku řekl, že tam veze humanitární pomoc.

„Máme společnou matku, ale každý jiného otce. V dětství jsme se viděli jen málo. Když se narodil, byl v dětském domově. Až když si matka vzala mého otce, trávil u nás prázdniny,“ řekla Renata Sádlová. Občas se prý navštěvovali i v dospělosti, několik posledních let se ale neviděli. „Byli jsme v kontaktu jen přes Facebook,“ uvedla.

O bratrovi, který se původně jmenoval Vojtěch Štefan, věděla jen to, že na Ukrajinu jezdil služebně kamionem. „Asi před rokem a půl se tam oženil, jeho nová partnerka je Ukrajinka. Nikdy jsem ji ale neviděla,“ dodala. O údajné smrti Vojtěcha se dozvěděla z médií a sociálních sítí, oficiální cestou ale ne. „Vůbec netuším, do čeho se tam připletl. Hodně mě to překvapilo. Psal mi totiž, že tam jede s humanitární pomocí,“ dodala.

Video  Zprávy: Padlý Čech na Ukrajině je z rodiny Hlinky! A soud grázla v BMW!  - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

eremita ( 4. září 2014 23:34 )

Převzít po manželce po sňatku její příjmení není nic tak neobvyklého. Jen v současné ideologické interpretaci událostí se hodí jakákoliv záminka....

ninka64 ( 4. září 2014 21:59 )

Blesku je každá špína dobrá i jméno.

ninka64 ( 4. září 2014 21:57 )

Ubožejší titulek snad se už vymyslet nedá...ukradl jméno...proboha, copak je něco trestného na tom, když si někdo změní jméno.

mesalina ( 4. září 2014 17:15 )

jeď také bojovat

abcd.adcb ( 4. září 2014 17:00 )

I kdyby si dal jméno Hokejovýhlinka, tak je po tom každému houno!

Zobrazit celou diskusi