Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemana zesměšnili na summitu NATO: Máte vůbec rozvědku? utahoval si z něj diplomat

Autor: shp - 
4. září 2014
21:30

Český prezident se stal terčem posměšku. Tu na jeho hlavu utrousil švédský ministr zahraničních věcí Karl Bildt. Utahoval si ze Zemana, že Česká republika nemá rozvědku. Hlava našeho státu chce totiž jasné důkazy o přítomnosti ruských vojsk na Ukrajině.

„Nevím, jestli existuje česká zpravodajská služba, máte ji? Mohl by se zeptat jich,“ posmíval se Bildt českému prezidentovi před novináři. Švédský ministr si ze Zemana utahoval poté, co prohlásil, že Česko bude žádat jasné důkazy o ruské aktivitě na Ukrajině.

NATO má ruské zapojení do bojů v oblasti za prokázané. V minulosti hovořili její představitelé o přibližně tisícovce ruských vojáků na východě Ukrajiny, dnes nejmenovaný alianční činitel řekl agentuře Reuters, že počty jdou do několika tisíců se stovkami kusů techniky.

gabreta ( 6. září 2014 20:42 )

No Švédi mají asi divnou kontrarozvědku, když neví že máme rozvědku!! Teď jen čekám, kdy nás některá z "chytrých Bruselských hlav" obviní, že naše armáda vstoupila na území Ukrajiny, když je tam podle odhadu 30 Čechů bojujících na straně povstalců a vyhlásí na nás sankce!!

koko365 ( 5. září 2014 23:24 )

Miloš není blbej, až se to uklidní a na kraině si sedne prach nebude o ni zas nikdo chtit slyset, ale nám to může otevřít dveře do ruska a můžeme zvisit export, coz znamena mensi nezamestnanost.

rucnikvolamydlo ( 5. září 2014 08:55 )

Rusko financovalo Milošovi kampaň, tak teď musí poslouchat

cid2000 ( 5. září 2014 08:31 )

...mrkněte pro srandu na www link ,, Jak poznáte, že Rusko vtrhlo na Ukrajinu "...... http://literarky.parlamentnilisty.cz/tema/87-tema-na-tento-tyden/18196-jak-poznate-e-rusko-vtrhlo-na -ukrajinu

cid2000 ( 5. září 2014 08:15 )

Naše tajná služba je bohužel za šašky!Nikdo nás nebere vážně!A taky se k nám tak chovají!Tajná služba slouží jen takové Nagyové pro sledování manželek a milenek a úkoluje je atd.Všichni ji poslouchali,,kantýnskou".Navíc si Česká republika veřejně vyzradila své agenty atd a atd.V Česku není žádný tvrdy šéf nikde na žádném úřadě!!Všude jen hordy politických přizdisráčů.Ale na druhou stranu,Švédsko není členem NATO,co má co kecat!Naqvíc,,když někdo chce mermomoci vyhlásit válku Ruské federaci a drtit je,,tak musí mít alespoň nějaké důkazy,ruský voják jak Yety,,je všude,ale nikdo ho neviděl,nenahrál,nevyfotil atd.Všude zničené tankové kolony,které roztřílelala Ukrajinská armáda,ale nikdy nepředložila žádnou fotku zničené techniky nebo video této kolony!Krom těch deseti oficiálně zadržených výsadkářů v uniformách Ruské armády řádně označených, kteří se dobrovolně vzdali bez boje UK službě SBU!Navíc NATO a UK používají pro novináře staré satelitní snímky z roku 2003!Ostuda za ostudou.Ukrajinský mluvčí vlády má přezdívku Ukrajinský Goebells!Ten už zničil tolik ruských kolon a techniky,že je nikdo nikdy neviděl!Takže začít válku stejně jako proti Iráku díky falešným zprávám o chemických zbraních je na místě!Že tam válčí tisíce rusů je jednoznačné od začátku války!!Bojují tam za peníze jako ostatní na straně banderovské vlády, bojují tam za své přesvědčení, z dobrodružství nebo proto, že tam mají své rodiny a příbuzné!Rusů je 170miliónů proboha!Takže se může klidně stát, že z celého Ruska se tam dostane a sejde těch odhadovaných 2-3000lidí!V Rusku je dost vysloužilců z armády co nemají práci a neznají nic jiného než jen zelenou a kalacha AK-47 nebo jsou nezaměstnaní s flaškou vodky!Tahle válka je jejich příležitost z úročit to co znají!Ale pravidelná Ruská armáda?To by Porošenko už seděl s nacistou Jaceňukem v ilegalitě v USA pod ochranou C.I.A.!Rusko určitě pomáhá povstalcům se satelitním průzkumem a odposlechem,ale to samé dělá USA a dodává informace banderovcům a SBU

Zobrazit celou diskusi