Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Klučík si zahrál na balíček: Z parcelboxu ho páčidlem dolovali hasiči

Autor: rv - 
16. dubna 2024
13:31

Nečekané zpestření služby připravil strážníkům a hasičům v Jičíně malý chlapeček. Byl s maminkou u parcelboxu PPL, v nestřežené chvilce vlezl do otevřené kóje a zavřel za sebou. Ven malého neposedu dolovali hasiči s páčidlem.

Vyděšená maminka, když jí dítě zmizelo v útrobách parcelboxu, volala strážníky. Vysvětlovala, že jí synek vlezl do otevřené schránky a zavřel za sebou. Tím se uvnitř nechtěně uvěznil.

Na místo hned vyjeli strážníci a hasiči. „Dítě bylo zavřené ve schránce, brečelo, bálo se,“ uvedl podle serveru tn.cz strážník Jaroslav Šneberk. Všichni venku kluka uklidňovali, hasiči zatím páčidlem problém během chvilky vyřešili.

„Celá  záchranná akce trvala jen několik málo minut. Vypáčili jsme dvířka a malého bojovníka z boxu vysvobodili,“ popsal hasiči. Klučík byl ubrečený, ale v pořádku.

Šťastná maminka všem moc děkovala. „Ptala se, kolik bude platit. Naše výjezdy jsou zdarma, hasičů taky, takže byla spokojená,“ dodal strážník. Malý průzkumník si snad příště rozmyslí, kam vlézt.

Video  Holčička balancovala v otevřeném okně, matka tvrdě spala uvnitř v bytě. Policisté zabránili tragédii.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Drž hubu ( 17. dubna 2024 08:41 )

Měla by zaplatit minimálně škody na tom boxu 🙄 A navíc, ten box jde otevřít znova, po opětovném zadání správného kódu ☝️

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání