Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Při tragické nehodě na dálnici D1 zemřel kouč Martin: Jeho motorku smetl kamion

Autor: rv - 
12. dubna 2024
05:00

Tragédie se odehrála v pondělí večer na dálnici D1 mezi sjezdy na Mirošovice a Hvězdonice ve středních Čechách. Motorkáře ohrozil kamion a ujel. Muž za řídítky skončil ve svodidlech, nehodu nepřežil. Byl jím Martin Kolenička (†55), který mnoha lidem pomohl posunout se vpřed podnikání i v životě.

„Žil jsem pro všechny. Rozdával se všem. Miloval jsem lidi a pomáhal jsem jim na cestě ke svobodě. Mé myšlenky a poselství budou nadále s vámi všemi. Dosáhněte svých cílů a posuňte se ke svobodě,“ uvedla na sociální síti vdova Katarína životní motto svého zesnulého manžela.

Firmy si Martina najímaly, aby jim pomohl zefektivnit marketing, obchod i řízení. Dokázal totiž přesně určit, jaký má společnost problém, kvůli kterému neexpanduje. V práci, která mu byla koníčkem, byl velmi úspěšný.

Dojemné vzkazy

Sociální sítě zaplavily po tragické nehodě kondolence. Martinovi známí i klienti nemohli uvěřit, že navždy odešel.

 „Maťko, poneseme dál tvůj odkaz. Dělal jsi svět a lidi lepšími. V životech tisíců jsi nechal nezapomenutelnou stopu, byl jsi obrovská osobnost s velkým srdcem,“ vzpomínají na zesnulého.

Nešťastná kolize

Podle policie řidič kamionu nejspíš při přejíždění z pravého jízdního pruhu do levého ohrozil řidiče motorky. „Následně mohlo dojít ke střetu motorkáře se zadní částí návěsu,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová. Motorkář poté havaroval do středových svodidel. Nepřežil.

„Řidič nákladního vozidla pokračoval v jízdě dál a policistům se jej podařilo vypátrat v kraji Vysočina,“ dodala mluvčí. Přesný průběh nehody teď zjišťují kriminalisté. Žádají svědky, kteří kolizi viděli nebo ji mají zachycenou na palubní kameře, aby se ozvali na linku 158 nebo přímo kriminalistům z Prahy venkov - JIH na tel. číslo 602 237 943.

Video  V tunelu Mrázovka došlo k smrtelné nehodě. Nepřežil motorkář. (4. říjen 2023)  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání