Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Otřesné! Rodinný známý měl na toaletách v obchodním centru znásilnit holčičku

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: čtk)
Autor: rv - 
20. března 2024
15:25

Otřesným případem se zabývají kriminalisté na Vysočině. V jednom z jihlavských obchodních center měl v pátek v podvečer znásilnit na toaletách malou holčičku muž (50). Děsivé je, že se má jednat o známého rodiny oběti.

Holčička měla být na nákupech s tátou a spolu s nimi měl být v obchodním centru i jejich známý. Právě ten podle serveru tn.cz za teprve šestiletým dítětem šel na toaletu, v kabince pak měl dívenku znásilnit.

Táta na dcerku zatím čekal v centru. Rodina je z události naprosto otřesena. „Je strašné, co se malé stalo,“ hlesla matka dítěte. Případ si převzali krajští kriminalisté.

„Podezřelého z tohoto mravnostního trestného činu jsme zadrželi. Jedná se o muže (50), kterého vyšetřovatel v sobotu obvinil z trestného činu znásilnění ve třetím odstavci, tedy na osobě mladší 15 let,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

V neděli poslal jihlavský soud násilníka do vazby. Hrozí mu až 12 let za mřížemi. Více informací policisté s ohledem na věk oběti poskytnout nemohou. O děvčátko se starají psychologové i pracovníci sociálky.

Video  Insta Crime Podcast: Oplištil unesl z nemocnice miminko, znásilnil ho a zavraždil!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání