„Mám rád svazování a ti kluci si ho chtěli vyzkoušet, tak jsem jim jen vyhověl. Sexuální podtext to nemělo. Navíc mne vzrušuje jen to, když jsem svázán sám a ne někdo jiný,“ uvedl v úterý před Krajským soudem v Brně, kde si místo provazu musel vystačit pouze s policejními pouty.

Svázal do kozelce a cucal palce

Podle obžaloby ovšem jeho role zdaleka tak nevinná nebyla. Státní zástupce popsal čtyři případy, kde měl Martin B. čtyřem chlapcům cucat palce na nohou a masturbovat u toho. Někdy měl kluky svázat do kozelce a ponechat tak několik hodin. Někteří přitom měli mít zalepená ústa a zavázané oči.

„Je pravda, že u mne někdy někteří kluci přespali. Měl jsem velkou postel, tak jsme se tam vešli. Lehl jsem si vždy k jejich nohám, abych jim je mohl namasírovat. V tom se vyznám, tak jsem jim vyhověl,“ přesvědčoval soudce. Přiznal i to, že si svazování kluků fotil.

Obžalovaný: Budu otec

Dva z hochů trpí podle zmocněnkyně poškozených posttraumatickou poruchu, žádají celkově odškodné půl milionu korun. Martin B. u soudu uvedl, že žije v partnerském svazku s přítelkyní a jejími dvěma dětmi. „Žijeme jako normální rodina a v listopadu čekáme miminko,“ řekl.

Martin B. bude po celou dobu soudu ve vazbě. Porušil totiž zákaz přibližovat se k dětským členům spolku. Při prvním porušení dostal pokutu 30 tisíc korun. V prosinci 2023 ovšem zákaz porušil opět. „Dostal tak dvě šance a nevyužil je,“ vysvětlil soudce Martin Vrbík. Soudní líčení bude pokračovat čtenými výpověďmi nezletilých chlapců.

VIDEO: Muž (31) z východního Slovenska měl sexuálně zneužívat děti a nakazit je syfilisem.

Video
Video se připravuje ...

Muž (31) z východního Slovenska měl sexuálně zneužívat děti a nakazit je syfilisem. TV JOJ