Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Děsivá smrt australské farmářky: Zabila ji sekačka na trávu!

Autor: hpe - 
6. března 2024
07:03

Děsivá nehoda, při které tragicky zemřela australská farmářka, se odehrála v pondělí 4. března. Matka dvou dětí Kylie Walkerová (†48) utrpěla vážná zranění poté, co měla nehodu se sekačkou na trávu. Přes veškerou snahu záchranářů žena na místě zemřela. 

Život na rodinné farmě v odlehlé části státu Queensland v Austrálii Kylie zbožňovala a na sociálních sítích to dávala ráda najevo. Společně s rodinou také často vyrážela na rybářské výlety a s příbuznými si užívala krás přírody. Odevzdanost práci v zemědělství se ale Kylie krutě vymstila.

Ve večerních hodinách se vydala Kylie sekat trávník. Sekačka ji ale zradila a farmářku zřejmě přejela. Žena tak utrpěla vážné poranění hlavy a hrudníku. Na místo byly okamžitě přivolány záchranné složky. Záchranářům se ale bohužel Kylie pomoct nepodařilo.

Poranění byla tak kritická, že jim bohužel podlehla. Nechala po sobě milujícího manžela Darrena a dvě děti. Jedná se už o druhý případ úmrtí v souvislosti se sekačkou na trávu v Queenslandu během jednoho týdne, uvedl deník Daily Mail

Video  Tramvaj v Plzeňské ulici v Praze srazila chodkyni. (4. března 2024)  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Bohuslav Šalplachta ( 6. března 2024 09:19 )

Proboha proč Blesk informuje o takový blbosti z takový Tramtárie jako je Austrálie?
Nechápu.......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání