Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Populární influencerka bojuje o život: Do jejího vozu nabourala opilá řidička!

Autor: rc - 
4. března 2024
15:35

O život na jednotce intenzivní péče v americkém Dallasu bojuje téměř měsíc tiktokerka a influencerka Camryn Herriageová. Třiadvacetiletá absolventka univerzity jela se svými přáteli autem domů, když do nich zničehonic na semaforech narazilo jiné auto. Při nehodě zemřela její spolubydlící. Do auta přátel narazila řidička (23), která byla v době tragédie opilá a od nehody následně utekla.

Tragická nehoda se stala 11. února v Dallasu na ulici Beckley Avenue. Camryn tehdy jela spolu se svou spolubydlící z vysoké školy a dalšími třemi kamarády autem, když zastavili na semaforech na červenou. Nicméně v tu dobu do zadní části jejich auta narazil pick-up. K nehodě došlo kousek od Camrynina bytu. Nehoda měla tragický konec. Všichni byli převezeni do nemocnice, nicméně lékaři už nedokázali zachránit její spolubydlící Saru Houseovou.

Třiadvacetiletá Camryn, která v prosinci minulého roku promovala na univerzitě, skončila na jednotce intenzivní péče. Při nehodě utrpěla vážná zranění a téměř měsíc bojuje o život. Camryn se přestěhovala do Dallasu po promoci a byla populární na sociální síti TikTok, kde se ve videích často objevovala po boku svých přátel.

Svědci tragédie podle britského deníku Daily Mail uvedli, že viděli ženu, jak vystupuje z pick-upu a utíká. Nadále uvedli, že vypadala „hodně opilá“. V opuštěném autě policisté našli peněženku. Policisté již řidičku vzali do vazby.  

Video  Při pronásledování motocyklisty v Paskově, po střetu s dodávkou, shořelo policejní auto.  - Petr Mach
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání