Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vážnou nehodu na Českolipsku nepřežil mladý řidič (†21): Auto dostalo smyk a skončilo na střeše

Vážná nehoda v Horní Libchavě, při které zemřel řidič
Vážná nehoda v Horní Libchavě, při které zemřel řidič  (Autor: HZS Libereckého kraje)
Autor: ČTK - 
1. března 2024
13:12

Při nehodě osobního vozidla v obci Horní Libchava na Českolipsku zemřel ve čtvrtek večer řidič vozu, dva spolujezdci skončili v péči lékařů. Řekla to českolipská policejní mluvčí Ivana Baláková. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Nehoda se stala ve čtvrtek kolem 20:45. Hasiči museli jednu osobu vyprostit zpod havarovaného vozidla. „Na místě události se nacházely další dvě zraněné osoby. Následně hasiči prováděli záchranné práce, spolupracovali se zdravotníky na poskytování první předlékařské pomoci a provádění resuscitace,“ sdělila k nehodě mluvčí hasičů Libereckého kraje Jaroslava Benešová.

Podle Balákové jelo auto s tříčlennou posádkou od Stružnice na Horní Libchavu, když v levotočivé zatáčce před obcí dostal řidič smyk, skončil v příkopu. „Auto se obrátilo na střechu, 21letý řidič na místě svým zraněním podlehl, oba spolujezdce ve věku 24 a 28 let převezli záchranáři do liberecké nemocnice,“ řekla policejní mluvčí.

„Příčinu nešťastné dopravní události nyní zjišťuje služba kriminální policie a vyšetřování českolipského územního odboru,“ dodala Baláková.

Video  Martin Nimč (25) dostal trest 7,5 roku vězení za to, že ujížděl policii a zavinil vážnou nehodu v Brně.  - Policie ČR/Hynek Zdeněk - blesk.cz
Video se připravuje ...

obcan cesko ( 1. března 2024 20:18 )

Není nad správy se šťastným koncem. 😃 😃 😃

Celebrity-chachacha ( 1. března 2024 19:49 )

21 let . No comment.

Michelin ( 1. března 2024 14:43 )

Ano ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání