Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Před revizorem v Ústí i s dítětem vyskočil z jedoucího trolejbusu! Oba mají vážná zranění

Před revizorem i s dítětem vyskočil z jedoucího trolejbusu! Oba mají vážná zranění (ilustrace).
Před revizorem i s dítětem vyskočil z jedoucího trolejbusu! Oba mají vážná zranění (ilustrace).  (Autor: Pixabay.com)
Autor: ČTK - 
22. února 2024
16:52

Dospělý muž a dítě se zranili ve čtvrtek před polednem při útěku před revizorem. Vyskočili z jedoucího trolejbusu. ČTK to řekla mluvčí policie Veronika Hyšplerová. Zdravotníci převezli jednoho dospělého a nezletilé dítě do nemocnice, uvedl mluvčí záchranky Prokop Voleník. Událost se stala ve čtvrti Krásné Březno.

Pětatřicetiletý muž při projíždění kolem zoologické zahrady otevřel za jízdy středové dveře trolejbusu a vystoupil i s dítětem, následně spadli a zranili se, uvedla Hyšplerová. „Ze zjištěných informací vyplývá, že si tento muž měl všimnout revizora v trolejbuse, proto se rozhodl pro takové řešení,“ řekla mluvčí. Policie nyní bude vyhodnocovat kamerové záznamy z vozidla.

Záchranáři ošetřili jednu dospělou osobu s podezřením na středně vážná zranění a jednu nezletilou s podezřením na vážná zranění, obě pak sanitka odvezla do nemocnice.

Z Krásného Března pokračují trolejbusy do Neštěmic. Z konečné jezdí spoje na nechvalně proslulé sídliště Mojžíř, kde žije velké množství lidí se sociálními problémy. Přímou linku do Mojžíře Dopravní podnik města Ústí nad Labem v polovině loňského roku zrušil, jako důvod uvedl, že tuto linku nechtějí řidiči obsluhovat.

Od ledna navíc zavedl nástup předními dveřmi. Mluvčí Jana Dvořáková řekla, že důvody jsou bezpečnostní. Někteří cestující opatření chválí, další si stěžují na to, že spoje mají zpoždění, již na sebe nenavazují, fronty u vstupu zdržují a řidiči nezvládají jízdní doklady kontrolovat.

Video  Muž vyhrožoval revizorům v Praze mačetou.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

ctenar09 ( 23. února 2024 09:13 )

Dobrá myšlenka, je třeba ji dát širokou publicitu 👍 👍 👍

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání