Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

V Teplicích zabil řidič míchačky seniorku, pak odjel z místa smrti

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
7. února 2024
20:15

V Teplicích ve středu 7. února odpoledne porazil řidič míchačky chodkyni. Žena na místě zemřela. Šofér od nehody odjel, policie ho vypátrala v Chabařovicích nedaleko Ústí nad Labem. Uvedl, že střet nezaznamenal, ČTK to řekla mluvčí policie Ilona Gazdošová. Chodec zemřel i v noci na středu u Povrlů na Ústecku, srazilo ho auto.

Nehoda v Teplicích se stala po 15:00. „Chodkyně utrpěla zranění neslučitelná se životem. V současnosti probíhá vyšetřování, ověřuje se výpověď řidiče a verze, jak se nehoda mohla stát,“ uvedla Gazdošová. „Podle prvotních informací řidič střet se ženou nezaznamenal,“ doplnila. 

U Povrlů se chodec střetl s osobním autem. Devatenáctiletá řidička ve vozidle Škoda Fabia jedoucí ve směru od Ústí nad Labem na Děčín přehlédla muže, který se pohyboval ve středu komunikace. „Vzhledem k tomu, že chodec byl bez jakéhokoliv reflexního prvku, tak jej řidička spatřila na poslední chvíli a již střetu nedokázala zabránit,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Devětatřicetiletý muž na místě zemřel. Zkouška na alkohol u motoristky byla negativní. Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Video  Policisté zadrželi muže v kradeném autě. Měl pozitivní test na drogy. (2. únor 2024)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání