Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dianu svázal a uvěznil v úložném prostoru postele: Bývalému boxerovi hrozí 15 let

Autor: rc - 
4. února 2024
11:55

Otřesný případ se odehrál ve slovenské obci Humenné. V jednom z tamních bytů bývalý boxer (42) matce (25) svého dítěte svázal ruce i nohy, zalepil jí ústa a věznil ji v úložném prostoru postele. Postel pak zatížil nočními stolky, kolem a dalším nábytkem. Vyhrožoval jí zabitím. Muž se k činu přiznal a hrozí mu až patnáct let za mřížemi. Žena popsala, co se v bytě odehrálo.

Peklem si prošla pětadvacetiletá Diana ze slovenské obce Humenné. V jednom z tamních bytů ji napadl dvaačtyřicetiletý muž, otec jejich společného dítěte. Když vycházela z bytu, násilím ji vtáhl dovnitř, kde ji uvěznil. Jak uvádí slovenská televize JOJ, s nožem v ruce jí vyhrožoval zabitím. „Měla jsem zalepená ústa,“ uvedla žena s tím, že jí svázal ruce i nohy a uvěznil ji v úložném prostoru postele. „Postel zatížil nočními stolky, kolem, kdejaký nábytek naházel na postel, abych se z toho nemohla dostat,“ dodala.

Ženě měl ukrást téměř 50 tisíc Kč a odejít z bytu pryč s tím, že až se vrátí, tak ji zabije. Dianě se podařilo dostat ven a utíkala k sousedům. Následně vše nahlásila na policii, která po muži začala pátrat. Nicméně muž se nakonec na policii přihlásil sám a k činu se přiznal. S prokurátorem uzavřel dohodu o vině a trestu, nicméně tu ještě musí schválit soud. Hrozí mu až patnáct let ve vězení.

Video  Bývalý boxer napadl matku svého dítěte. Věznil ji v úložném prostoru postele.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání