Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kriminalisté na Mladoboleslavsku vyšetřují první letošní vraždu: Muž měl zavraždit svou manželku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
19. ledna 2024
16:58

Kriminalisté na Mladoboleslavsku vyšetřují první letošní vraždu ve Středočeském kraji. 67letý muž měl podle policie zavraždit svou o 4 roky mladší manželku. Policie do obce vyjížděla původně na napadení, uvnitř ale našla zavražděnou seniorku a zraněného útočníka. Soud ho poslal do vazby.

K útoku došlo ve středu večer. Do obce na Mladoboleslavsku vyjížděla hlídka policie kvůli původně hlášenému napadení. Policisté po příjezdu k domu museli provést násilný vstup, po kterém našli mrtvou ženu a zraněného muže.

Toho si podle policie do péče převzala záchranná služba a transportovala ho do nemocnice v Praze. „Krajští kriminalisté, kteří nadále prověřují veškeré okolnosti napadení mezi manželi, proti 67letému muži zahájili trestní stíhání a obvinili ho ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Kriminalisté podali i návrh na vzetí obviněného do vazby, což soudce akceptoval. „Obviněnému hrozí v případě pravomocného odsouzení trest odnětím svobody na deset až osmnáct let,“ dodala Suchánková. Podle kriminalistů jde o letošní první případ vraždy.

Video  Soud vzal do vazby Jozefa H. (47), obviněného z vraždy své přítelkyně Patricie (†48).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Michelin ( 20. ledna 2024 07:43 )

To mu to trvalo , ale dokázal to ... 🤣🤔

elopapx ( 19. ledna 2024 20:14 )

Stálo mu to za to ?
Teď bude trávit důchod v kriminále .

A měl-li děti , bude jimi nenaviděn po zbytek života 🤷‍♀️👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání