Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dívka (7) na Přerovsku vystoupila po nehodě z auta. Srazil ji projíždějící vůz!

Auto na Přerovsku srazilo sedmiletou holčičku. Na místě zasahoval vrtulník.
Auto na Přerovsku srazilo sedmiletou holčičku. Na místě zasahoval vrtulník.  (Autor: Policie ČR)
Autor: rc - 
15. ledna 2024
17:17

Záchranářský vrtulník letěl v pátek vpodvečer pro sedmiletou holčičku, kterou srazilo auto v obci Čechy na Přerovsku. Dítě utrpělo vážná zranění a bylo transportováno do nemocnice v Brně. Srážce předcházela dopravní nehoda, jíž byla holčička účastníci. Dítě vystupovalo z havarovaného auta, když se přiřítil jiný vůz a dívku srazil.

Záchranné složky zasahovaly na Přerovsku v pátek vpodvečer. Na křižovatce silnic II. a III. třídy v obci Čechy došlo ke srážce dvou aut. „Řidič vozidla značky Kia jel od Přerova a na křižovatce začal odbočovat vlevo směrem na obec Čechy. Nedal při tom přednost fabii, která jela od Dřevohostic směrem na Přerov,“ uvedla pro server Novinky.cz policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že čtyřčlenná posádka z vozidla Kia neprodleně vystoupila.

Nicméně ještě než řidič stačil místo dopravní nehody označit a účastníci si obléci reflexní vesty, došlo k dalšímu neštěstí. Směrem od města Domažlice přijelo jiné auto značky Škoda Fabia a srazilo sedmiletou holčičku. Náraz byl natolik silný, že dítě odhodil mimo vozovku. Na místo letěl záchranářský vrtulník, který dítě transportoval do nemocnice v Brně, informovali strážci zákona. Příčinu nehody dále vyšetřují. 

Video  Při nehodě tří vozidel zemřel jeden muž a další byli vážně zraněni.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

MADONNA ( 16. ledna 2024 00:22 )

Doufám, že holčička bude brzy v pořádku chudinka malá 🫶

paralenka ( 15. ledna 2024 22:20 )

Jasně, jen jaksi Domaželice na Přerovsku nejsou Domažlice, stačí kouknout do map a ověřit si to! 😕 Doufám, že holčička bude v pořádku, držím pěsti! Bezohlednost na silnicích, co se týká rychlosti, by měla být postihována pořádnými pálkami především preventivně. Když jsem dnes registrovala, kolik dacanů nerespektuje přechod pro chodce a valí ve měste, jako by šlo o život, kopala bych je do pozadí! Navíc vedle tramvajového ostrůvku! 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání