Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hororové svátky v Brazílii: Žena uřízla nevěrnému manželovi penis!

Hororové svátky v Brazílii: Žena uřízla nevěrnému manželovi penis!
Hororové svátky v Brazílii: Žena uřízla nevěrnému manželovi penis!  (Autor: Profimedia)
Autor: hpe - 
31. prosince 2023
22:00

Žena nestrpěla manželovu nevěru s patnáctiletou neteří. Nalákala ho do postele, kde ho překvapila s břitvou v ruce. Vzápětí mu uřízla penis, který ihned spláchla do záchoda. Bála se totiž, že by ho mohli muži znovu přišít. Momentálně čelí obvinění z pokusu o vraždu. 

Nejmenovaná pachatelka jednala na základě alarmujícího podezření: její manžel (39) měl údajně spát s jejich nezletilou patnáctiletou neteří! Tuto informaci Brazilka nebrala na lehkou váhu a rozhodla se vzít spravedlnost do vlastních rukou. Vymyslela rychlý a efektivní plán, jak se nevěrníkovi pomstít. 

Svého nic netušícího partnera zavolala jako každý jiný den do postele. Mezitím pod peřinou po celou dobu schovávala ostrou břitvu. Jakmile muž ulehl, přivázala mu zřejmě za záminkou sexuálních hrátek k posteli nohy i ruce. Bezbrannému cizoložníkovi poté příhodně uřízla penis. Ten šla rovnou spláchnout do záchoda. Údajně se totiž bála toho, že by mu jeho chloubu mohli znovu přišít.

Sama se pak šla přiznat na policejní stanici. „Dobrý večer, strážníku, přišla jsem se přiznat k tomu, že jsem právě uřízla manželovi penis,“ uvadí Daily Mail. Žena je nyní obviněna z pokusu o vraždu. Jejího muže hospitalizovali, ale jeho přesný zdravotní stav není známý. 

Video  Snědý muž onanoval před recepční v hotelu na Senovážném náměstí. Pátrá po něm policie. (8.-9. říjen 2023)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání