Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovanou Editu z Berounska našli bez známek života: Vzpomínejte na ni v dobrém, prosí dcera

Editu z Berounska našli bez známek života
Editu z Berounska našli bez známek života  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
16. prosince 2023
08:51
Autor: jel - 
13. prosince 2023
18:49

Berounští kriminalisté od pondělí pátrali po pohřešované devětačtyřicetileté Editě z Hořovic na Berounsku. Naposledy ji viděl její partner 11. prosince ráno. Přítel s ní později ještě hovořil telefonicky a to mu sdělila, že se prochází v lesích. Od té doby o sobě nedala vědět. Bohužel v pátek přišla tragická zpráva. Editu našli bez známek života.

Edita byla velkou milovnicí přírody a ráda se procházela v lesích a sbírala kameny. Měla vystudovanou geologii. Bohužel měla podle blízkých finanční problémy a už v minulosti mluvila o ukončení života, pokud se jí nepovede situaci vyřešit.

Po pohřešované pátrali policejní hlídky z Berounska, strážníci ze Žebráku, profesionální a dobrovolní hasiči, sedm psovodů se psy z Příbrami a také policejní vrtulník. O pomoc při hledání prosila i rodina.

V pátek bohužel přišla tragická zpráva. Editu našli bez známek života. Informovala o tom dcera Daniela na sociální síti. „Všem bych ráda poděkovala za to že sdíleli, koukali se a snažili se pomoci. Bohužel Edita byla dnes odpoledne nalezena mrtvá. Ráda bych dál nesdílela podrobnosti,“ napsala dcera Edity. „Moc všem děkujeme za snahu a za pomoc a pokud jste ji osobně znali a měli k ní blízko, tak na ni prosím vzpomínejte jenom v dobrém,“ dodala.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání