Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Noví majitelé domu strnuli hrůzou: V mrazáku se rozkládalo lidské tělo!

Autor: hpe - 
4. listopadu 2023
14:35

Po nastěhovaní do nového domova narazil pár na výjev jako z hororu. V mrazáku objevili hnijící tělo muže Logana Michaela Halsteada (†19). Jeho rodiče Michael Shane Halstead (44) a Karen Tysinger Halsteadová (43) byli zatčeni a vzati do vazby.   

Při klasickém nedělním úklidu objevili majitelé na pozemku starý mrazák, ve kterém se ukrývaly rozkládající se ostatky Logana. Brzo na místo dorazila místní policie, která ve svém prohlášení popsala aktuální situaci.

„Tento incident je velmi tragický a naše policie je odhodlaná najít pravdu. Vyšetřování stále pokračuje a další informace budou zveřejněný v průběhu vývoje případu,“ konstatoval v příspěvku na Facebooku šerif Eric Blankenship.

Zatím je podle několika prohlášení místní policie zřejmé, že manželé a rodiče zemřelého se z domu, aniž by zaplatili nájem, přestěhovali. A to měsíc předtím, než byl pozemek a dům prodán. Není tedy doposud stoprocentně jasné, kdy k úmrtí mladíka došlo. Podle dosavadních dedukcí se ale zdá, že se tak stalo v srpnu tohoto roku.

Šerif podle amerických médií uvedl, že Michael Shane trpěl psychickými problémy a připustil, že mohl Logana zabít. Jak přiznal, trpí návaly vzteku. Přesto ale policistům tvrdil že neví, jak se tělo do mrazáku dostalo. Jeho partnerka Karen prý ale s případem nemá nic společného. 

Oba údajné pachatele našli policisté 80 kilometrů od domu a posléze převezli na policejní stanici, kde byli vzati do vazby. Tělo mladíka převezli do Alabamského oddělení forenzních věd, kde bude dále prozkoumáno. Nešťastník trpěl vzácným rozštěpem páteře a dalšími zdravotními problémy.

Video  Na dně slapské přehrady objevil potápěč rozřezané mrtvé tělo.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání