Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Krvelačný medvěd v Nitranském Pravně napadl a pokousal houbaře: Na místě je zásahovka!

Autor: lim - 
26. října 2023
11:25

Na Slovensku zaútočil a pokousal náhodného houbaře nebezpečný medvěd. Šelma muže křičícího o pomoc zranila na stehně a pak se ztratila v keřích. Zraněný muž naštěstí přežil. Policie po krvelačném medvědovi vyhlásila rozsáhlé pátrání.

Na houbaře z Nitranského Pravna v ovocném sadu vyskočil asi 150kilový medvěd. Podle serveru Noviny.sk se šelma muži zakousla do stehna a potom se ztratila v křoví. „Začal jsem křičet, bylo to strašně rychlé. Vyběhl na mě, padl jsem na břicho a v tom momentě se ke mně dostal,“ řekl napadený muž.

Přestože byl zraněný, dokázal se se podle své výpovědi z místa dostat po svých. Po ošetření v nemocnici ho nakonec propustili do domácího léčení.

Na místo dorazil společně s policií také zásahový tým, aby medvěda hnědého našli. Jelikož se místo útoku nachází ve velmi hustém a nepřehledném porostu, zatím se nebezpečné zvíře nepodařilo dopadnout. Policie upozorňuje veřejnost, aby se v uvedené lokalitě měla na pozoru a zvážila případné procházky.

raza ( 27. října 2023 07:13 )

Krvelacni jste tady jenom vy. A proč policie toho medvěda hleda proboha? Pomstít se mu ? Je ve svém a neutocil pronic zanic. Prestante s temahle stvavyma akcema a titulkama☹️

krapotkin ( 27. října 2023 03:23 )

Taky dobrý, ale na Aljašce se mi osvědčil ten salám a pomalý ústup.

Megera z Makrel ( 27. října 2023 01:26 )

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 💯

padrino ( 26. října 2023 23:53 )

To není nic,proti Grizzly Manovi,kterého spolu s přítelkyní medvědi sežrali.

naidka ( 26. října 2023 18:00 )

Hezky a pravdivě napsané.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání