Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Známá podvodnice Anna chce zpět mezi smetánku? Ve vězení uspořádala přehlídku!

Autor: rc - 
3. října 2023
05:15

Ruska Anna Sorokinová v minulosti dokázala oblafnout newyorskou smetánku a vytáhnout z ní pořádný balík peněz. Zdá se, že dnes již dvaatřicetiletá žena, která se vydávala za dědičku milionového impéria, by zřejmě znovu ráda stoupla ve společenském žebříčku. Ačkoliv je ještě v domácím vězení, v rámci týdne módy v New Yorku pořádala na střeše svého domu v newyorské čtvrti East Village módní přehlídku!

Newyorský fashion week patří mezi nejvýznamnější události ve světě módy. Módní nadšenci se mohou těšit na stovky přehlídek. Ujít si ho podle svého nemohla nechat ani Anna Sorokinová, kterou svět zná spíše pod falešným jménem Anna Delveyová. Sorokinová se proslavila tím, že dokázala obalamutit newyorskou smetánku a vytáhnout z ní pořádný balík peněz.

Rodačka z Moskvy se vydávala za německou milionářskou dědičku Annu Delveyovou. Několik let dokázala vodit za nos americkou smetánku. Oblékala se do drahého oblečení, jedla v luxusních restauracích a bydlela v drahých hotelech. Chlubila se tím, že její svěřenecký fond činí více než 1,5 miliardy Kč.

Zanechala ale po sobě nezaplacené nájmy, účty za hotely, nesplacené kreditní karty a dluhy nezaplatila ani svým „přátelům“. Podle prokuratury okradla důvěřivce o 6,3 milionu korun. „Chtěla všechno, co se dá získat za peníze, avšak s tím rozdílem, že žádné peníze neměla. Všechno to byl jeden velký podvod,“ uvedla soudkyně Diane Kieselová v roce 2019.

Sorokinová putovala za mříže, avšak v minulém roce byla propuštěna do domácího vězení. Bydlí v luxusním bytě v newyorské čtvrti East Village. Právě tam uspořádala módní přehlídku v rámci týdne módy. Na střeše jejího domu se sešla newyorská smetánka, aby obdivovala modely návrhářky Shao Yangové. Ovšem pozornost spíše budila Sorokinová, která vynesla jeden z modelů americké návrhářky a její kotník zdobil monitorovací náramek.

„Určitě lituji rozhodnutí, která jsem v minulosti učinila,“ uvedla pro britský deník Daily Mail Sorokinová, která prý chystá další projekty. Dokonce se přihlásila i do reality show, v níž zvala na večeři v jejím bytě „celebrity a podnikatele“. Prý doufá, že jednou povečeří s Madonnou nebo Elonem Muskem.

Video  Hledaného muže z Karlovarského kraje zadržela policie v Koreji a vydala ho do ČR  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání