Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Podvodnice, která se vydávala za miliardářskou dědičku, je venku z vězení: Zamířila rovnou mezi smetánku!

Autor: rc - 
9. října 2022
15:37

Dokázala obalamutit newyorskou smetánku a vytáhnout z ní pořádnou sumu peněz. Údajná německá milionářská dědička Anna Delveyová si užívala života v luxusu. Nakonec ale pravda vyšla na povrch a ukázalo se, že okouzlující zbohatlice je ve skutečnosti podvodnice a její právě jméno je Anna Sorokinová. Skončila ve vězení a teď se dočkala svobody. Milovnice luxusu zamířila rovnou z basy na Manhattan!

Příběh Anny Sorokinové alias Anny Delveyové zná snad celý svět. O jejím neuvěřitelným příběhu Netflix dokonce natočil seriál, který mapuje její vzestup mezi zbohatlíky na Manhattanu. Anna si vymyslela falešnou identitu německé dědičky impéria o hodnotě 1,5 miliardy korun a dokázala okouzlit newyorskou smetánku, získat si její důvěru a vytáhnout z ní peníze.

Bydlela v luxusních hotelech, aniž by platila účty a oblafla i banky! Nezaplacené účty za sebou zanechávala i v letoviscích. Například v marockém luxusním hotelu v Marrakéši po ní zůstalo nezaplacených 1,4 milionu korun! Podle prokuratury okradla důvěřivce o 6,3 milionu korun.

Život na úrovni ale netrval věčně. Anna toužila otevřít exkluzivní klub na Manhattanu a potřebovala k jeho založení 540,4 milionu korun. Banka jí skutečně půjčila, ale pouze 2,3 milionu a nakonec se svět dozvěděl pravdu o její skutečné identitě. Putovala za mříže a před soud. „Chtěla všechno, co se dá získat za peníze, avšak s tím rozdílem, že žádné peníze neměla. Všechno to byl jeden velký podvod,“ uvedla soudkyně Diane Kieselová v roce 2019.

Nakonec se ale Anna svobody dočkala. Podle informací New York Post opustila v pátek 7. října brány věznice a rovnou zamířila na Manhattan, kde vzbudila v minulosti velký poprask. Po opuštění věznice musela zůstat ještě 24 hodin v domácím vězení.

Na sobě měla monitorovací zařízení. Věznici opustila celá v černém. Sorokinová má zákaz používat sociální sítě, kde v minulosti byla hvězdou. Držet se dál od facebooku, instagramu, tiktoktu či twitteru jí prý ale vůbec nevadí. O svých plánech do budoucna se zdráhala mluvit.

Video  Pachatelé připravili podvodem ženu z Prahy o více než 50 tisíc.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání