Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Neviděli jste ji? Policie hledá Natálii (15), trpí epilepsií a nemá s sebou léky

Pohřešovaná Natálie (15)
Pohřešovaná Natálie (15)  (Autor: Policie ČR)
Autor: jel - 
18. září 2023
09:16

Policisté z Prahy venkov - východ pátrají od 17. září po pohřešované patnáctileté Natálii Škodové z Úval. Dívka se už několik dní nevrátila domů. Pravděpodobně se skrývá s přítelem v Českém Brodě. Natálie se léčí s epilepsií a nemá u sebe potřebné léky.

Pohřešovaná se již několik dní neobjevila doma a její mobilní telefon je nedostupný. Natálie je asi 155 cm vysoká, hubené postavy a má dlouhé černé vlasy. Z domova odešla s černým batohem značky Puma.

„Dívka by se měla pohybovat se svým přítelem, pravděpodobně v Českém Brodě, kde byla dnes viděna, před policií se ale skrývá,“ informovali policisté s tím, že to není poprvé, kdy Natálie za přítelem utekla.

Teenagerka trpí epilepsií a nemá s sebou potřebné léky, rodina se proto obává o její zdraví. „Pokud pohřešovanou dívku uvidíte, ozvěte se prosím neprodleně policistům na linku 158. Za jakékoliv důležité informace a poznatky děkujeme,“ vyzývají kriminalisté.

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

umlacak ( 18. září 2023 11:03 )

Jak byla vychovávána nemocná dívka, když už v patnácti poněkolikáté utekla za přítelem? To mi hlava nebere. Když mám, sakra, nemocné dítě, tak se o něj i náležitě starám a chráním před okolním škodlivým světem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání