Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Žena (22) před školou v Chomutově nabízela sexuální služby: Dítě (2) jí hlídal zdrogovaný bezdomovec

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
12. září 2023
11:07

Podezření ze spáchání trestného činu prostituce ohrožující mravní vývoj dětí sdělili chomutovští policisté 22leté ženě poté, co v Kadaňské ulici v Chomutově poblíž základní školy minulý týden provozovala prostituci. Ženě hrozí až dva roky za mřížemi.

„Samo o sobě by to nebylo trestné, avšak provádět tuto činnost v blízkosti školy nebo obdobného zařízení podle zákona trestné je,“ uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská. Na místě byli nejdříve strážníci, kteří přivolanou hlídku policie o všem informovali.

 

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Ženě v době, kdy za peníze poskytovala sexuální služby, hlídal jejího dvouletého syna bezdomovec pod vlivem pervitinu. „Dotyčná ho předtím tomuto známému sama svěřila, aby mohla s klientem odjet. Když se pak vrátila, strážníci provedeným testem zjistili, že také ona je pod vlivem pervitinu,“ dodala mluvčí. Případem se zabývá i oddělení sociálně-právní ochrany dětí chomutovského magistrátu.

Video  Zfetovaná žena visela na okraji střechy, sundal ji až policista  - Policie ČR
Video se připravuje ...

MarekBadatel ( 5. října 2023 00:15 )

Je to na západním okraji Chomutova poblíž hlavního nádraží a výpadovek směr KV a Krušných hor a do Německa má dobrou polohu blízko centra a přitom je tak nejhorší

MarekBadatel ( 5. října 2023 00:13 )

Kadaňská v Chomutově má nebo kdysi měla přezdívku Bronx. Kdysi jedna z nejlepších čtvrtí. Po nastěhování opáleného etnika jedna z nejhorších.

verka1 ( 12. září 2023 18:19 )

Narkomanka a její dítě, dlouho by se o své dítě nestarala.

pupak ( 12. září 2023 17:51 )

Spíš aby měla na perníček.
Pro sebe.

Thyronx ( 12. září 2023 16:44 )

Česko se stává pomalu ale jistě žumpou.
Beru-li je podle kategorií, je to jedna žumpa s výjimkou opravdu jen zlomku národa. Žil jsem tam 38 let a 40 let na mnoha místech v Evropě a zejména v USA. To se nedá porovnat ani s nejchudšími, přesto charakterními velkoměsty Ameriky.

Nejde o chudobu, ale slušnost chování o vlastní výchově. O spodině.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání