Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bohuslav se ztratil na tříkolce: Policie hledá svědky s kamerami v autě, muže se nedaří vypátrat

Kvůli pohřešovanému seniorovi z Třebíčska hledá policie svědky jeho jízdy
Kvůli pohřešovanému seniorovi z Třebíčska hledá policie svědky jeho jízdy  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, VaB - 
29. srpna 2023
11:51

Kvůli pátrání po pohřešovaném seniorovi ze Starče na Třebíčsku hledá policie řidiče s palubními kamerami, které mohly zachytit mužovu nedělní jízdu na elektrické tříkolce k nádrži Markovka nedaleko Třebíče. Policie je žádá, aby se přihlásili na lince 158.

Osmasedmdesátiletého Bohuslava Husáka viděla rodina naposledy v neděli. Pátrání, do kterého se zapojily desítky policistů, hasičů a dobrovolníků, zatím nebylo úspěšné. Nepomohlo ani nasazení policejního vrtulníku. ČTK o tom  informovala mluvčí policie Dana Čírtková.

Banner cestovni pojisteni kalkulacka blesk

„Na základě zveřejněné výzvy se nám podařilo od svědků zjistit, že senior se v neděli večer zřejmě vydal ze Starče až na okraj Třebíče do blízkosti vodní nádrže Markovka. Proto jsme včera (v pondělí) pátrání zaměřili také na vodní plochu a její okolí. Bohužel zatím pátrání nepřineslo žádný výsledek,“ uvedla Čírtková.

K Markovce měl muž jet po silnici vedoucí na Dalešice asi mezi 17:45 až 18:30. Policie žádá kromě kamerových záznamů i svědectví dalších lidí, kteří mohli muže na silnici 351 vidět.

Video  Pátrání po dvouletém dítěti pohledem z policejního vrtulníku.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání