Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Hromadná nehoda několika aut a motorky na Kolínsku: Sedm lidí se zranilo

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
30. července 2023
13:31
Autor: ČTK - 
30. července 2023
13:11

U Chrášťan na Kolínsku v neděli kolem poledne havarovala dvě osobní auta, dodávka a motorka. Sedm lidí utrpělo lehká zranění, z toho pět jich skončilo v nemocnici. Na místě zasahoval vrtulník, silnice I/12 je uzavřená, vyplynulo z informací policie a záchranné služby.

„Řidič osobního vozidla přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetl s protijedoucí dodávkou a dalším osobním vozidlem. Dodávka následně skončila mimo komunikaci a do osobního vozidla poté narazila ještě motorka,“ řekla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Podle mluvčí středočeské záchranné služby Moniky Novákové na místo vyrazily tři záchranářské a jedna lékařská posádka a Letecká záchranná služba Praha. Zdravotníci ošetřili sedm pacientů. Tři skončili v nemocnici v Kolíně a dva ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze. „Dva zaléčení byli ponecháni na místě, všechno to byla zranění lehčího charakteru,“ dodala Nováková.

Vrtulník podle Schneeweissové přepravoval zraněného motorkáře, jeho spolujezdkyni odvezla sanitka. Oba skončili v nemocnici v Praze. Do kolínské nemocnice záchranáři odvezli řidiče osobního auta a šoféra dodávky a jeho spolujezdkyni.

Video  Při tragické srážce autobusu u Brna zemřel řidič, 50 cestujících se zranilo  - TV Blesk Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání