Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Šampión v karate uchránil dívku (17) před znásilněním: Sám zkrotil čtyři násilníky!

Mladík (22) zahnal na útěk čtyři muže, kteří se pokoušeli znásilnit dívku.
Mladík (22) zahnal na útěk čtyři muže, kteří se pokoušeli znásilnit dívku.  (Autor: Twitter)
Autor: štt - 
11. června 2023
19:28

Skupina Egypťanů přepadla mladý pár během koupání v moři. Nedaleko nich se naštěstí nacházel dvaadvacetiletý muž, který násilníky zahnal. Policii se je podařilo brzy vypátrat a zatknout.

Sedmnáctiletá dívka si užívala volný den se svým o dva roky mladším přítelem. Společně se koupali na pláži Freattyda, nacházející se nedaleko řeckého města Pirea, uvedl server Greek City Times. V jednu chvíli pár začali obtěžovat čtyři Egypťané. Muži ve věku od 17 do 19 let po chvíli dívku napadli.

V tu dobu se na pláži nacházel i Manolis Kafetziadis. Když zaslechl křik, rozeběhl se na místo. Útočníci se nacházeli nejen v jasné převaze, ale v boji používali kameny a skleněné střepy. Manolis však pár bránil až do příjezdu policie. Mladík je totiž nejen velice svalnatý, ale i mistrem v karate. Pro svou obranu použil tužku na psaní.

Když útočníci zaslechli sirény, dali se na útěk. Policistům se je podařilo dopadnout. Nyní čelí obvinění pokusu o krádež, o znásilnění a o těžké ublížení na zdraví.

Video  Trauma spojené se znásilněním může mít dalekosáhlé a velmi vážné následky.  - Videohub
Video se připravuje ...

Jaroslav Vašíček ( 12. června 2023 18:27 )

Pánové, naučte se pořádně karate a pokračujte v cvičení a pokud nebudete zbabělci, tak se vám také možná někdy podaří vypořádát se s násílníky. Jinak nezávidte a cvičte.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání