Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Na Hradecku havaroval veterán Praga: Řidič se spolujezdkyní stihli z auta vyskočit! Škoda přes milion

Autor: ČTK - 
5. června 2023
16:26

Při dopravní nehodě dvou aut u Vysoké nad Labem na Hradecku vznikla škoda přes milion korun. Jedním z havarovaných vozidel byl veterán značky Praga Piccolo. Nehoda se stala v neděli krátce před polednem. Než se veterán po střetu se škodovkou převrátil na střechu, řidič se spolujezdkyní stačili vyskočit. 

Řidička osobního vozidla Škoda Fabia jedoucí na Hradec Králové podle policie asi nedodržela bezpečnostní vzdálenost za automobilem Praga Piccolo, který dával znamení o změně směru jízdy vlevo, a narazila do něho. „Veterán byl vlivem nárazu odhozen do příkopu, kde se převrátil na střechu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Řidič i spolujezdkyně z veteránu byli převezeni do nemocnice na vyšetření. Policisté dechovou zkouškou u obou řidičů vyloučili požití alkoholu. Na fabii odhadli škodu na 10 000 korun a na veteránu jeden milion korun. Přesné příčiny nehody vyšetřují hradečtí dopravní policisté.

prokop78 ( 7. června 2023 05:55 )

Stihli vyskočit? To by stihl jedině tak superman! Já bych řekl, že nikdo nebyl připoutaný a po nárazu je to vymrštilo z auta ven.

bizon_pepa ( 5. června 2023 22:16 )

By mě zajímalo, jak a kdy stačili vyskočit.

bullshit ( 5. června 2023 18:30 )

Tak to je smůla. Pokud je v tom veteránista nevinně tak je mi ho fakt líto. Oprašuje starý poklad, jede v klidu a najednou nemá nic

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání