Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policie v Prakšicích vyšetřuje podezřelé úmrtí: Zemřít měla žena známého podnikatele

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
17. dubna 2023
12:38

Kriminalisté na Uherskobrodsku od neděle vyšetřují podezřelé úmrtí ženy. Policisté zatím nemají žádné informace o tom, jak mohla zemřít. Čekají na nařízenou pitvu a další informace z širšího šetření. Mělo by se jednat o ženu tamního podnikatele.

„Kriminalisté na Uherskobrodsku prověřují smrt ženy. Okolnosti toho úmrtí nám nejsou zatím známy. Další informace budeme moci poskytnout až po nařízené pitvě a základním šetření,“ popsala Blesku mluvčí zlínské policie Simona Kyšnerová.

Na událost z nedělního dopoledne upozornil Deník, podle kterého se vyšetřování odehrávalo v rodinném domě v Prakšicích. Podle informací Blesku jde o manželku tamního známého podnikatele Pavla B.

„S nejhlubším zármutkem oznamuji, že nás navždy opustila moje milovaná manželka a maminka naší dcery. Tato smutná událost nás zasáhla neočekávaně a mimořádně bolestivě. V těchto nejtěžších chvílích prosím všechny o respektování soukromí a zachování úcty k památce zesnulé,“ uvedl muž na sociálních sítích.

Video  Muž měl ve Starých Smrkovicích zavraždit partnerku.  - Blesk: David Malík
Video se připravuje ...

offline ( 17. dubna 2023 19:19 )

Ano, dnes má každá i nejmenší víska svého kmotra. Jako třeba úplně krásně zašitá vesnička Číhaná, kousek od Mariánských lázní.

Tam to patří Pavlu Štěpánovi zvanému "neurotik", podle jeho absolutního odporu k jakémukoli kontaktu a možnosti publicity jeho sídla a okolních polností a rybníků - bratru bývalého bosse SSM Miroslava Štěpána.

Kristýna Fla ( 17. dubna 2023 17:04 )

Únos, který jednou byl a podruhé nebyl. Kdo lže? Osm let starý případ podnikatele Buráně
https://www.ceska-justi­ce.cz­/2022/­12/u­nos-ktery-jednou-byl-a-podruhe-nebyl-kdo-lze-osm-let-stary-pripad-podnikatele-burane-znovu-otevre-vrchni-soud-v-olomouci/

Kristýna Fla ( 17. dubna 2023 17:02 )

http­s://ww­w.sez­namzpr­avy.cz­/cla­nek/do­maci-kauzy-policie-sahla-na-majetek-jednomu-z-bossu-hazardu-208738

Kristýna Fla ( 17. dubna 2023 17:01 )

Pán se evidentně rád zviditelňuje, jak se dívám na jeho FB. Kdoví, jestli paní neodešla dobrovolně a co v tom bylo.

beda88 ( 17. dubna 2023 14:59 )

nuuu, zpráva, i když smutná, o ho**ně. nějakému podnikateli, někde umřela manželka. to se stává dnes a denně. tak proč o tom vlastně píšete Pleskáči? jinak mu přeji R.I.P.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání