Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivý případ připomněl brutální smrt Marečka z Loun: Otčím Jaroslav (19) utýral hocha (†2) k smrti?!

Pátrání po střelci, který v centru Bratislavy zavraždil dva mladé muže. Policisté ho našli mrtvého. (12.10.2022)
Pátrání po střelci, který v centru Bratislavy zavraždil dva mladé muže. Policisté ho našli mrtvého. (12.10.2022)  (Autor: Profimedia)
Autor: VaB - 
13. března 2023
16:35

Teprve dvouletý chlapeček D. Č. ze Slovenska zažíval ze strany svého otčíma peklo. Dospělý muž hocha mlátil, opakovaně mu měl dokonce šlapat na hlavu. Týrání probíhalo delší dobu. Začátkem března chlapeček skončil s krvácením do mozku v nemocnici, kde následně zemřel. Jaroslav B. skončil v poutech a ve vazbě, hrozí mu 19 let vězení.

Případ týrání dvouletého chlapečka otřásl Slovenskem. Otčím Jaroslav B. (19) měl k smrti ubít dvouletého chlapečka D. Č., který po brutálním útoku skončil v nemocnici. Podle webu Korzár měl nevlastního syna hodit na zem a šlapat mu po hlavě.

Dítě vlivem útoku utrpělo vážné zranění a krvácení do mozku, se kterým skončilo v košické nemocnici, kde pak 5. března chlapeček zemřel. K útoku mělo dojít v zahrádkářské kolonii v Košicích. V té žije zhruba 200 lidí v naprosto tristních podmínkách.

Jaroslava B. poslal soud do vazby, byl obviněn ze zabití. Podle místních se měl chovat agresivně už v minulosti, bála se ho i matka zabitého chlapečka. Té má být podle informací teprve šestnáct let. Otčím měl být už v minulosti odsouzený za týrání blízké osoby.

Celá kauza připomíná podobný případ z České republiky. Před čtyřmi lety v Lounech ubil k smrti otčím Josef Kuča (†21) dvouletého Marečka. Případ skončil 22letým trestem vězení pro Kuču. Ten ale ještě v den rozsudku v cele spáchal sebevraždu. Marečka (†2) netvor mučil, pálil cigaretami, žehličkou, posazoval ho na sporák, sprchoval ledovou vodou, nutil držet těžké knihy, bil rukou i vařečkou do otevřených ran a chlapce i kousal. Chlapeček týrání nepřežil.

Video  Barbora Škrlová: Jakou roli hrála v Kuřimské kauze, zůstane navždy asi záhadou.  - Videohub
Odemknout video

Video se připravuje ...
Další videa