Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hlava v hrnci, nohy v lednici! U soudu s vrahy krásné modelky zazněly otřesné detaily

Autor: ČTK, rix - 
28. února 2023
18:09

Čtyři lidé obvinění v souvislosti s brutální vraždou modelky a influencerky v Hongkongu v pondělí ráno předstoupili před soud. Mezi obviněnými je bývalý manžel 28leté Abby Choiové Alex Kwong, jeho bratr a jejich otec.

Případ plní stránky médií, které stále informují o hrůzných detailech z postupujícího vyšetřování poté, co policie minulý týden našla části těla ženy v třípodlažním venkovském domě na předměstí čínské finanční metropole. Policie našla také sekáček na maso a elektrickou pilu.

Jak informoval deník The Sun, některé části těla nebohé dívky byly nalezeny v lednici. Například její uříznuté nohy. Hlavu a několik žeber pak kriminalisté našli v hrnci na polévku.  

Video  U soudu s vrahy krásné modelky zazněly otřesné detaily.  - Instagram
Video se připravuje ...

Policie z vraždy v neděli obvinila tři muže ve věku 28 až 65 let. Z maření výkonu spravedlnosti byla obviněna také 63letá žena. Jedním z obviněných je bývalý manžel Choivé Alex Kwong. Ten se po mordu pokusil prchnout z města na motorovém člunu. U sebe měl přitom v přepočtu asi 1 300 000 korun a několik luxusních hodinek. 

„Věříme, že všichni podezřelí zapletení do případu vraždy byli zatčeni,“ ujišťoval veřejnost policejní komisař Alan Chung. Celou vraždu měl podle kriminalistů řídit právě bývalý manžel.

Choiová se nedávno objevila na digitální titulní stránce módního a lifestylového časopisu L'Officiel Monaco a v Hongkongu se o ní píše jako o známé člence místní smetánky. Policie se domnívá, že oběť a rodina jejího exmanžela měly řadu finančních neshod, v nichž šlo o velké částky. „Někdo byl nespokojen s tím, jak oběť nakládala se svým majetkem, což se stalo motivem k vraždě,“ prozradil Chung. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání