Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kráska se věnuje drsnému sportu: Přivodila si šílená zranění!

Autor: rix - 
4. února 2023
20:38

Hvězda MMA Kamila Smogulecká pobláznila Polsko. Nejenže se dívka umí prát, ale je také velmi krásná. Po jednom z posledních soubojů ovšem sdílela fotografie svých šílených zranění na obličeji. V kontrastu s jejími fotkami na Instagramu je k nepoznání.

Věnuje se drsnému sportu a má miliony fanoušků. Kamila je známá především pod přezdívkou Zusje a v rodném Polsku se proslavila díky svým úspěchem v MMA. Muži se do ní zamilovali. Aby také ne, vystavuje se na Instagramu a věnuje se i OnlyFans.

Video  Hvězda MMA skončila po zápase s rozbitým obličejem.  - Instagram: Zusjeofficial
Video se připravuje ...

Není to ale jen krása, čím půvabná Polka šokuje. Nedávno sdílela na svém profilu svá zranění po jednom ze soubojů v kleci. Nad tím, jak vypadal její obličej, zůstává rozum stát. Nejvíce utrpěly její oči. Na jedno z nich byla takřka slepá.

„Stalo se to v prvním kole,“ popsala zápas, v němž k poraněním přišla. „Prohrála jsem jenom na body. Úplně jsem se uzdravila za méně než měsíc,“ uklidňovala své fanoušky podle deníku Daily Star.

Někteří z nich ale nemají pro její sport pochopení. „Proč si tak krásná žena nechává mlátit do obličeje?“ rozčiloval se jeden z podporovatelů. „Asi bys měla zkusit trošku jiný sport,“ poukázal další. Její půvabný vzhled by mohla zachránit pěvecká kariéra.

Kamila je totiž nejen hvězdou sociálních sítí, ale také se věnuje hudbě. Vydala už několik singlů a na streamovací platformě Spotify má měsíčně přes 33 000 věrných posluchačů. A když nevyjde zpěv, Polka se zřejmě uživí přispíváním na OnlyFans.

Video  Kamila je známá díky MMA i OnlyFans.  - Instagram: Zusjeofficial
Video se připravuje ...

Manowar ( 5. února 2023 06:23 )

Kdyby byla krásná,tak se nemaluje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání